Varning för "Den Snälla Killen”

Är man snäll… behöver man då säga det högt? Proklamera det till omgivningen? Vem behöver man egentligen övertyga? Är inte just ”snällhet” en egenskap som talar för sig själv? Som: “jag har humor”? “Jag är snygg”? Eller: “jag har god smak”?

Jo, så är det. Detta vill jag hävda bestämt. Alltså: se upp med heterosexuella cis-män som beskriver sig själva som en ”snäll” man! Spring åt andra hållet. Snabbaste du kan!

Jag fick nog av jävla mansbebisar för länge sedan, ni som följt mig ett tag vet detta mycket väl. Jag har upptäckt att manshat och manshatarhörnet är ett utmärkt verktyg för att ge mig rätt perspektiv på livet och lämna det gränslösa, manscurlande våp som mina föräldrar och patriarkatet fostrat mig till att vara långt bakom mig.

Just nu är jag extra trött på jävla mansbebisarna. Jag känner mig illamående av att ha ätit deras skit i alla år. I synnerhet på sista tiden.
Det är hög tid att jag får kräkas ut lite av de insikter som kommit mig till livs. Så här två år efter att jag gjort slut med min senaste förövare. Tillika två dagar efter att jag polisanmält densamme för den misshandel han utsatte mig för. Efter påtryckningar från polismakten, nära och kära… och inte minst mig själv. Då utsättningen av antidepp sammanfallit med hemska mardrömmar och nattlig tandagnissel alltmedan jag hemsöks av en störtflod av alla de otäcka minnen av våldet jag så länge tryckt undan.

Nu är det dock gjort. Var värre än jag trodde. Jag blev helt slut och fick lägga mig och sova i två timmar när jag kom hem. Men SÅ VÄRT DET. Systrar: dagens lifehack: POLISANMÄL ALLTING! Låt dem jävlarna inte få komma undan. Minns: endast 4% av all kvinnomisshandel i det heterosexuella hemmet anmäls.

Dessutom fick jag besök av Den Gifte Mannen häromdagen – enligt egen utsago ”alla snälla mäns” extra snälla skyddshelgon. Som snarare är själva sinnebilden av en man som inte förstår.

Där kom han. In på mitt jobb. Oanmäld. När jag var helt ensam kvar. En dag mitt i semestern. För att han ville ha sex. Utan att fatta att han faktiskt utgör ett hot mot mig. Vad gör jag om han blir arg? Om jag säger NEJ till att ge honom den kram han så gärna vill ha?

Men han är inte bara tekniskt sett ett fysiskt hot. Utan också ett känslomässigt sådant. Eftersom han struntar blankt i allt jag försökt berätta för honom om mina känslor för honom, min depression samt hur hans självcentrerade beteende under vår ”affär” orsakat mig onödigt lidande. Samt faktiskt än i dag bara gör som han själv vill?! FORTFARANDE?! Sätter sina egna behov, ångest och lustar före MIN sinnesfrid. MINA behov. MIN rätt till trygghet.

För att citera Gösta Angerud (spelad av Roland Jansson) Sällskapsresan 1, med en liten modifikation: ”Måtte djävulen ta alla karlar”!

Självutnämnt “snäll” = ulv i fårakläder!

Ni får ursäkta om jag upprepar mig, men i det här fallet anser jag det befogat. För vi måste fortsätta titta på män och de manliga förövarna - nu utifrån perspektivet ”självutnämnt snäll”. Det är en VARNINGSFLAGG snarare än en tillits-försäkran. Fråga dig själv: “skall jag TRO på att han är snäll - bara för att han säger det?”

Män som spontant beskrivit sig själva som snälla för mig:

Original-Satan tillika Spermadonatorn: beskrev sig in i det sista efter nära femton års misshandel, terror och psykisk sjukdom som att han ”alltid varit snäll, och bidragit med oerhört mycket värme och kärlek”. Inte undra på att socialtanterna gjorde i trosorna och nästan snubblade över varandra för att trösta denna ”fine man” som hade så nära till sina känslor och ”älskade sina barn så mycket” . där vi satt timme ut och timme in på socialkontoret. Under familjerättstiden och vårdnadsutredningen… BLÄÄÄÄÄ!

Snubben: som ”bara” fick chansen att terrorisera mig i dryga 18 månader men som utnyttjade tiden väl och gick in till 100% för att bryta ner mig fullständigt redan från början.

Han beskrev sig tidigt som ”en snäll kille som gillar kramar”. Vilket förmodligen är det sättet han faktiskt ser på sig själv.

Den Gifte Mannen: varmed jag aldrig utvecklade en relation. Men för vilken jag föll för i en kortvarig förälskelse som hade mer att göra med min känslomässiga utsatthet, skriande behov av trygghet och bekräftelse efter tortyren med Snubben. Jag hade lyckats para min fantasibild av DGM med den samarbetspartner jag jobbat med i tolv år och som jag alltid litat på och haft en bra arbetsrelation med. Samt att vissa demografiska fördelar som hans ålder (16 år äldre än jag) tilltalade mig lite extra. Exempelvis den impotens som plockade bort förhatliga penisfixeringen ur sexlivet. Och han i stället utvecklat färdigheter i konsten att ge riktigt bra apelsinservice (= oralsex där kvinnan är mottagare). Sen trodde jag också att han var gammal och klok och inte höll på som sina omogna bröder i yngre medelåldern. Ack så jag bedrog mig.

Han utgav sig för att ”vara världens snällaste ju”.

 Jag tror verkligen att alla dessa män – på riktigt – uppfattar sig som snälla fina män. Män brukar göra det. Jag lyssnade också på Psykopat Podden precis och de diskuterade lag och rätt med Marie Glaas, jurist på Kvinnojouren i Uppsala. Hon berättade att hon träffat flera poliser (manliga) som har en skrämmande inställning till gärningsmän som gjort sig skyldiga till kvinnomisshandel: ”de är inte kriminella, de är bara helt vanliga män”. Eller ”men han bakar ju så goda pizzor” om en manlig förövare som försökt strypa sin fru med en telefonsladd av gamla sorten. Poliser??!! WTF?

Snälla män som utsatt sina sambos och fruar för rena kavitetsundersökningarna; som om de smugglat knark, vid hemkomsten efter att ha varit ute på egen hand. Och dessa “snälla män” kan tycka det är helt rimligt att känna igenom både trosor och vagina och luktat både här och där för att säkerställa att kvinnorna inte varit otrogna. Med en MAN alltså. Att Hans Kvinna kunnat ägna sig åt lesbiskt sex faller dem aldrig in. Karlakarlar som de är. Usch! Är faktiskt en ganska vanlig grej förövare gör. Se upp med det om du känner igen dig. Och var inte ledsen: du är långt ifrån ensam och normaliseringsprocessen gör hemska saker med oss alla. Just saying. Sätt stopp för detta omedelbart syster. Ta hjälp om det behövs. Kvinnofridslinjen och kvinnojouren finns här för dig!
Det går runt MASSOR med “snälla män” och “vanliga män” där ute. Män som fått socialtanter att gråta och domare att blankögt utdöma umgänge med gemensamma barn har sen ÄNDÅ knivmördat ex-frun på gatan utanför kvinnojourens skyddade boende. Framför ögonen på barnen.

Ett kvinnoliv är inte mycket värt. Nej, vi vet. Men ändå.

#FAKTISKTALLAMÄN

Så, som jag tidigare påtalat: FAKTISKT ALLA MÄN bidrar till kvinnoförtryck och mäns våld mot kvinnor. Är du man och har tillräcklig stake för att inse att du faktiskt inte är perfekt. Kanske du kan vara öppen för möjligheten att du inte vet allt om kvinnor? Hur det att vara kvinna i ett mansdominerat samhälle? Om könsbaserat våld? Om patriarkala strukturer? Eller att du kan ha varit medskyldig till brott och övergrepp mot kvinnor utan att ha tänkt på det? Att du faktiskt inte är ETT JÄVLA SKIT SNÄLL?!

I filmen “Promising young woman” är - spoiler! - även Den Snälle Killen som flirtar med vår hjältinna en VIDRIG JÄVLA SKURK: som filmat skryt-våldtäkten av hennes kompis. Vilket senare ledde till att kompisen omkom i suicid. Och hjältinnan hoppade av skolan och började hämnas på män. Foto: Focus Features/Courtesy Everett Collection

Snälla män behöver inte säga att de är snälla. Det är som respekt, förtroende, kärlek, ansvar. Snällhet är en egenskap som måste FÖRTJÄNAS!

På vilket sätt blir en mans uppfattning om att han själv är snäll problematisk?

·      Han förlorar förmåga att betrakta sig själv och sina handlingar objektivt.

o  Har han redan ”bestämt sig” för att han ÄR snäll. Finns det ju ingenting att förbättra. Skulle det hända något dåligt på dejtingarenan eller i relationen måste allt vara ”hennes fel”. Eftersom han är auktoriserat ”snäll” (enligt sig själv). Poliser uppger att till och med män som tas på bar gärning i att köpa övergrepp av kvinnor utsatta i prostitution skyller mest på offret “hon lockade mig”. GRRRR!

·      Även denna punkt tangerar begreppet: skev självbild. Den Snälla Killen jämför sig bara med män som är högre upp på förövar-skalan för könsbaserat våld än honom själv. På detta vis behöver han aldrig se den skada han själv ställer till. Han har ju faktiskt aldrig brutit käkbenet på en kvinna. Eller strypt henne ”på riktigt” SÅ HON DÖR! Inte sparkat en höggravid kvinna i magen så hon fått missfall. Så kan man hålla på hur länge som helst. Aldrig sålt henne som sexslav till en lägenhetsbordell. Aldrig drogat och våldtagit en tjej på krogen. Aldrig klämt en kvinnlig arbetskamrat på brösten på jobbet. Flyttar gränserna så att det alltid finns dem som gör värre saker än han. Så han fortsätter göra det lätt för sig själv att förbli oskyldig. Tills han i stort sett kommer undan med vad som helst i form av våld mot kvinnor. Utan att tycka att han skall ta något som helst ansvar. I sina egna ögon.

·      Narcissist-processen speedas upp. FAKTISKT ALLA MÄN blir narcissister i heterosexuella relationer. Mer eller mindre. Antingen de vill eller inte. De kan inte motstå den hängivna dyrkan och all den kärlek som öses över dem av oss kvinnor. Makt korrumperar.

Joe Goldbergs karaktär i filmatiserade boken “You” handlar om en läskig stalker/seriemördare som hela tiden försöker övertyga sig själv om att han är Den Snälla Killen. Alltmedan högen döda kroppar växer och växer…

Jag vill återigen referera till Carin Holmbergs ”Det kallas kärlek”: studien om heterosexuella par utan barn från 1990-talet.

1.   Kvinnor fostras att sätta mäns behov först och män fostras att ta emot kvinnors kärlek och givande. Utan att behöva ge tillbaka.

2.   Orättvisorna mellan könen vidmakthålls genom att könsmaktsordningen reproduceras generation efter generation. Könsmaktsordningen: a. det män gör är norm: värderas högre, är viktigare, mer ”rätt” än kvinnors göranden och låtanden. B. Isärhållandets logik: män och kvinnor är varandras motsatser. Män är ”det vanliga, det naturliga, det överordnade”. Kvinnor är ”det ovanliga, det avvikande, det underordnade”.

Och där är vi fast. Från vaggan till graven. Vi kvinnor fostrade till gränslöshet. Även män med god uppfostran, kanske till och med från en matriarkalt styrd familj (?) med förmåga till självreflektion och empati kommer troligen gradvis går mot en alltmer utbredd grandios självbild och parasiterande livsstil i sin relation med en heterosexuell kvinna. Där han snart börjar betrakta den kärleksfulla, givande kvinnan som en ägodel. Och tar hennes dyrkan och lojalitet för givet. Samt skapar ett nytt normalläge åt henne där hennes främsta uppgift i livet är att serva och prioritera honom före allt annat och alla andra. Som en självklarhet. Ett baskrav snarare än ett utslag av hennes fria vilja och goda hjärta.

Så skapas Den Kränkte Mannen. Som är LIVSFARLIG.

Jag vill nämna två exempel på Den Kränkte Mannen. Den icke-våldsamma. Samt den våldsamma. Som är lika goda kålsupare och har samma potential att bli en våldsutövare i relationen. Varför jag inte fastnade i ytterligare en destruktiv relation med DGM, som är en del av mitt gamla mönster, är hur jag faktiskt valde att AGERA. Gjorde tvärt emot vad jag brukar.. Så det är VI som själva måste ta befälet direkt. Vi har bara ett liv!

Den Gifte Mannen.

Med vem jag hade en kort fling – med tre möten (ja, och sex) under ett spann av kanske fem, sex veckor? Jag satte bestämt stopp. Sen ”fortsatt som vänner”.

Vid vårt senaste samtal förra veckan (då han kom oanmäld till jobbet) berättade jag om mina planer på att utforska min lesbiska sida. Var även öppen med att jag inte längre känner mig trygg med män. Att så här efter ett par riktigt våldsamma och destruktiva relationer är mitt förtroende för män helt förbrukat.

-       Något i mig signalerar gränslöshet och min vilja att ge utan slut i kärlek, sa jag.

-       Så antagligen lockar jag till mig ganska hänsynslösa män som vill plundra mig på mina resurser helt enkelt. Så slutar det med våld och misär. Och återigen depression, utmattning och sjukskrivning för min del…

DGM tycktes bli uppriktigt bekymrad över detta.

-       Bara för att en kvinna är känslig och sårbar och ger ”för” mycket av sig själv. Är ingen ursäkt för någon man att utnyttja det, sa han.

Det lät ju bra i teorin. Men DGM har verkligen inte hållit sig ifrån att utnyttjat i praktiken.

Fast du har ju också gjort det… fortsatte jag. Jo, faktiskt. Jag påpekade – med vänlig ton såklart, jag var trots allt ensam med honom (på jobbet kan ingen höra dig skrika) – att han också satt sina egna behov framför mina. Och förvärrat delar av min depression och fått mig att må dåligt. Även om han inte slagit mig.

-       Ni män är helt enkelt uppfödda till att utnyttja kvinnor. Ta allt vi har. Till och med du, därför skulle jag aldrig vilja ha en parrelation med dig, avslutade jag.

För det ÄR INTE SNÄLLT:

-       Att hemlighålla att han är gift och ändå uppvakta och dejta mig.

-       Att vilja sexchatta med mig så fort han lämnar hemmets trygga bo (åker själv till semesterlägenhet i Spanien, på hotellrum i Stockholm) – men ghosta mig fullständigt han är hemma med sin familj.

-       Att inte respektera att jag bestämt sagt ifrån att jag inte dejtar gifta män. ”Vänligen kom inte tillbaka förrän du gjort slut”. Utan fortsätta tränga sig på och förvänta sig sex ändå. Som om ingenting har hänt.

-       Att utebli från en avtalad dejt och inte höra av sig förrän flera dagar senare med lam ursäkt ”oj, hann visst inte”.

-       Att frysa ut mig och abrupt avbryta en chatt-konversation i över ett dygn för att sen fråga ”är du sur eller”? För att jag bestämt sagt ifrån att jag inte vill höra historier eller referenser till honom och hans fru, då detta var ett gigantiskt problem i relationen med Snubben; där hans exfru styrde allt, även vår relation. DGM sms: ”vi har en advokat här nere” triggade all gammal ångest, utanförskap och nedvärdering hon. (Senare påstod han att ”vi” inte alls syftade på honom och hans fru. Det kunde lika gärna betytt ”jag och min katt”. Som om han och hans katt hade en advokat tillsammans?! Knappast).

-       Att vela och varken vilja säga bu eller bä om sina egna känslor eller framtidsplaner. Samtidigt som han frågade ut mig om MINA och krävde svar på allt!

-       Att behandla mig som en sexdocka utan mänskliga rättigheter, känslor eller värde; tillgänglig för honom att komma och gå som han vill i all evighet?!

Nej tack! Det går att skada en annan människa med annat än knytnävar. Hela tiden har DGM vetat att jag haft en tuff separation, utsatts för bedrägeri och misshandel och drabbats av en djup depression. Jag är särskilt utsatt alltså. Något han inte brydde sig det minsta om över huvud taget. Handling överträffar ord.

Den här gången, vid 45 års ålder, lyckades jag äntligen. Mota bort Den (Snygga) Snälla Killen ur mitt liv. Phu!

Snubben:

…i hans fall gick färden från lovebombing, ”henne måste jag ha” och beundran i dejtingfasen snabbt till krav och kontroll. Stick av hån, ifrågasättande och klander började komma från denne ”snälle kille som gillar kramar”.

DET ÄR INTE SNÄLLT:

-       att kalla dig för tjock och tjata på dig att ”gå ner några kilon”.

-       att komma med ”backhanded compliments” som ”jag älskar dig ändå, utseendet är faktiskt inte det viktigaste”.

-       att kalla dig för ”slampa” för att du dejtat och haft sex med killar före honom. Samt för att du vill gå på konserter eller festivaler (?).

  • att kalla dig för “sexbereoende” och påstår att du “när som helst kommer vara otrogen”: bara för att du sagt att du tycker sex - egentligen närhet - i en relation är viktigt.

-       att kontrollera dig vart du än går, stalka dig på sociala medier, läsa gammal historik och privata meddelanden på din telefon bakom din rygg.

-       att örfila dig i ansiktet

-       att hota med att hans ”darknet-hacker-polare” stalkar dig på nätet som otrohetskontroll och skall skicka nakenbilder på dig till din mamma och fackförbund (?)

-       att håna dig eller kallar dig för ”äcklig” och slampig (”hur många fler killar har du gjort det här med?”) för att du givit honom oralsex inklusive analt. Så att du inte kan sova på hela natten och måste sjukskriva dig från jobbet nästa dag.

-       att kasta snusdosor på dig

-       att vända ryggen åt dig mitt i en diskussion och fryser ut dig en hel kväll

-       att sparka dig hårt på benet i sängen när du sover så du vaknar av smärtan

-       att ta hårda stryptag på dig på natten så du ej kan andas

-       att kräva att du skall betala allt i relationen inklusive sitt egna hushåll

-       att isolera dig från dina nära och kära

-       att försöka låsa in dig i sitt sovrum/på hotellrum

-       att ghosta dig och vägra prata med dig en hel helg när du står på dig i en fråga

-       att hota med att göra slut om du får nog och vill åka ifrån hans bostad efter timmar med psykisk misshandel och tortyr.

…med mera som jag inte orkar dra igen.

Poängen är: SÅ. GÖR. INTE. SNÄLLA. KILLAR!

Foto: en narcissist-bok av Alfred Klein.

Lättkränkta narcissister

Jag funderade mycket över hur jag skulle kunna beskriva den obegripliga brist på uppskattning för allt män får av oss kvinnor. Hur de ständigt tycks vara missnöjda. Fast de får ALLT. Hur kunde exempelvis Snubben bli så rasande på mig att han skällde och skrek på mig tills jag var en panikslagen, darrande, storgråtande hög på golvet… bara för att jag bytt rum i huset? Gått från sovrummet till tv-rummet när han gick för att lägga sin dotter? Hur kunde han straffa mig en hel söndag med verbala tråkningar, utfrysning, lögner och gaslighting för att jag ville gå en promenad i stället för att titta på tv med honom kvällen före? Trots att jag bjöd honom och hans barn på utflykt med linbana och pizza på söndagen? Hur kunde han bli så ursinnig på hotellrummet i Barcelona att han vrålade åt mig och slog mig med kuddar, slet upp alla sängkläder ur min säng och slängde ner mig på golvet?! Bara för att jag inte träffat honom på hela dagen, då jag dels tagit hand om HANS barn, när han legat bakfull, och dels besökt kyrkor och guidade turer med mina släktingar som följde med på resan. Och att jag inte ville prata om hans nattliga fylle-turné på Barcelonas gator (kom hem klockan halv fyra på morgonen) natten före då han även tappat sin telefon…med VISA-kort, 50 euro och bank-ID (som jag fick ringa Swedbanks jour klockan fyra på morgonen och spärra) klockan elva på kvällen utan hellre sova?

Det han anklagade mig för rent verbalt var att jag inte brydde mig om honom, struntade i honom. Att jag undvek honom. Att jag var en usel flickvän som inte tog HANS känslor på allvar, inte visade någon förståelse för att HAN mådde dåligt. Hur kunde jag vara så okänslig och självisk? Han hade all rätt i världen att vara arg på mig.

Vad är det här?

Jag fick liten ledning i frågan när jag lyssnade på Mörka Psyket med Katarina Hofner och Shilan Caman; då de diskuterade förövare och dödligt partnervåld mot kvinnor.

Merparten av de män som dödar kvinnor i nära relationer är inte kriminellt belastade med tidigare domar eller fängelsestraff för våldsbrott eller mord. De har inga psykiska sjukdomar. De är sällan missbrukare. De är, vad poliserna skulle kalla: ”helt vanliga män”. 20% av män som dödat ”sina” kvinnor dödar även sig själva. Antingen direkt efteråt eller inom någon dag.

Detta är kusligt. En summering av de studier och intervjuer som gjorts akademiskt visar att det handlar om äganderätt och tankesättet ”if I can’t have you, no one can”.

Våra super-experter i podden resonerar också kring att det verkar finnas klara drag av grandios självbild hos dessa män – precis som hos narcissister. Som skulle kunna vara förklaringen till den oerhörda lätt-kränkthet som förövarna besitter. Lite som om förövaren tänker: “Hallå! Du skall kräla i stoftet för MIG! Se till att uppfylla alla mina önskningar GENAST! Jag är EN GYLLENE GUD och jag förtjänar att bli dyrkad”.

Detta i kombination med det självklara antagandet i att kvinnor i relation med dessa män är ÄGODELAR.

…”förvandlar” en ”helt vanlig man” till en våldsutövande narcissist i nära relation med en kvinna. Vetenskapligt sett verkar det vara väldigt negativt för en man att ingå en heterosexuell relation med en kvinna. Dålig idé grabbar - skippa gärna det!

Det är vad som händer i RELATIONEN. Lägg därtill problematiska aspekter, när mannen är solo och existerar i egenskap av sig själv, som: machokultur, bristfällig emotionell uppfostran av pojkar och anknytningsproblem – exempelvis att inte lära dem sätta ord på sina känslor, ta ansvar för sina handlingar/förminska deras våld mot flickor och agera empatiskt – och ett skevt mansideal med tydliga våldsromantiska tendenser. Så anser jag att vi har förklaringen till det oerhört vanligt förekommande våld som män utövar mot kvinnor i dag. På alla plan.

Samt att vi kvinnor har inte ens fått chansen att identifiera och odla vår egen starka magkänsla att ”det är något som inte stämmer”. Eftersom patriarkatet gynnas av att vi fortsätter som oavlönade slavar i omsorgsarbete, hemmen och reproduktionen av barn. Och inte håller på och anmäler en liten örfil hit eller dit (obs! ironi).

”Den heterosexuella kärnfamiljs-normen” kallas den sekt vi alla föds in i. Som domineras av dogmer som:

-       Lägg dig inte i!

-       Låt dom sköta det inom familjen!

-       Fasaden framför allt! (Ingen får veta)

-       Stör inte pappa nu när han vilar.

-       Pappastund! Dags att krama pappa och göra honom glad! (folköl och chips halas fram från kvinna och barn).

-       Det var mitt eget fel att han slog mig. Jag skulle aldrig tjatat om det här med vår dåliga ekonomi. Han sa faktiskt stopp/timeout och jag fortsatte prata ändå.

-       Jodå, allt är SÅ BRA mellan oss! Bättre än någonsin faktiskt!  

…och annan skit vi fått med modersmjölken så det numer sitter i ryggmärgen.

Den Perfekta Flickvännen 2.0!

Är det inte dags att vi skrotar den gamla listan över kriterier för ”Bra Flickväns-material” nu? Och skapar EN NY! Mer uppdaterad för det jämställda samhälle utan våld vi vill ha under resten av 2000-talet?

Det Perfekta Flickväns-Materialet:

1.   Skall älska sin kropp som den är – äta, dricka och vara glad!

2.   Skall älska sina kroppsfunktioner som de är – alltid släppa ut fisar på tu man hand. Alltid gå och bajsa när det behövs – oavsett om hon är på resa med pojkvännens familj eller befinner sig i sitt eget hem. Rapa vid magknip.

3.   Ha ett RIKT socialt liv. ”Sisters before Misters”. Gå ut med vänner! Åka på resor (utan pojkvännen). Delta i kurser, konferenser och ideellt arbete! Krånglar han kan hon alltid säga: ”aha! Du vill inte att jag skall umgås med mina kompisar!”

4.   BO SJÄLV! Gärna låta pojkvännen tvätta kläder, diska, städa bilen och dammsuga hemma hos henne.  

5.   Ha stor sexuell erfarenhet som hon samlat på sig under sina många, många år som singel. Tre-siffrigt antal sexpartners är meriterande. Yeah girl-player!!!

6.   Ha stor sexuell integritet: veta vad HON vill ha i sängen och rakt och tydligt kommunicera detta till pojkvännen. Skall vara obrydd och passionerad i sängen och strunta i dallrande skinkor, synliga bilringar eller svett som rinner. Hon öser på!

7.   Hon skall vara rapp i käften och alltid kunna ge svar på tal. Ha en humor och en slagfärdighet som skrämmer bort alla sjömän på en bar med lätthet.

8.   Kunna halsa en öl på 3 sekunder, kunna kontra och skjuta mål i innebandy och kunna sitta kvar längst i bastun! Också meriterande.

9.   Gå på nattklubb utan smink med gamla gympaskor på fötterna så att hon kan dansa sig ordentligt svettig och HA KUL!

10.              Hon är extremt självständig, självförsörjande med många intressanta hobbies, sporter och/eller intressen.

11.              Hon har god ekonomi och är bra på att förvalta pengar.

12.              Hon är fysiskt och mentalt stark.

13.              Hon bär pojkvännens tunga väskor och håller upp dörren åt honom.

14.              Hon säger alltid sanningen och är inte rädd för att vara obekväm. Styrs av sin inre känsla för rättvisa för sig själv och andra. Hon sabbar stämningen när det behövs.

15.              Hon utstrålar pondus, makt och självförtroende. Tar inte skit från någon. Utan att för den sakens skull någonsin visa aggressivitet. Det behöver hon inte.

16.              Hon har god kroppsbehåring och låter sitt könshår växa sig långt och vackert för att det skall kunna fullgöra sin uppgift att skapa skydd och god hygien åt vulvan.

17.               Att kunna få i väg en bra busvissling är meriterande.

18. Hon har körkort och kör en fin bil. Kan givetvis byta däck, olja och fylla på kylaren.

19. Går gärna på bio själv och är inte beroende av en trygghetsflock.

Vad tycker ni? Är ni på?

VI KÖÖÖÖÖR!

Love Lisa

 Veckans kampsång:

Elvis Presley

“DEVIL IN DISGUISE”

You look like an angel (look like an angel)
Walk like an angel (walk like an angel)
Talk like an angel
But I got wise

You're the devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise

You fooled me with your kisses
You cheated and you schemed
Heaven knows how you lied to me
You're not the way you seemed

You look like an angel (look like an angel)
Walk like an angel (walk like an angel)
Talk like an angel
But I got wise

You're the devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise

I thought that I was in heaven
But I was sure surprised
Heaven help me, I didn't see
The devil in your eyes

You look like an angel (look like an angel)
Walk like an angel (walk like an angel)
Talk like an angel
But I got wise

You're the devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise

You're the devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise
Oh, yes, you are, devil in disguise


Previous
Previous

Mäns våld mot kvinnor 2022 års viktigaste valfråga!

Next
Next

I dag slutar jag skämmas för mitt goda hjärta!