NATIONELLT UPPROP: AVSLÖJA EN OTROGEN MAN I DAG!

Gå ut och kräv rättvisa för alla bedragna medsystrar. Kända och okända.

 HÄNG DEM HÖGT ! Att störta patriarkatet, värna vår integritet och stötta våra medsystrar är HÅRT, KRÄVANDE OCH OTACKSAMT! Vi kvinnor får betala ett högt pris för vår frihet. För att backa våra medsystrar. För att vi backar våra döttrar och söner. För att vi backar oss själva.

Inget kunde dock vara viktigare. Alla uppoffringar är SÅ VÄRT DET! Citerar yngste sonen.

-       Att vara en bra människa är inte gratis.

Livet är fullt av mariga val. Sa sjöhäxan Ursula redan i Den Lilla Sjöjungfrun, i den glittriga misogyna Disney-versionen. Var det bara jag som tyckte Ariel gjorde ett nerköp som bytte havets frihet mot ett liv på land, fängslad i äktenskapets bojor? Hur “gullig” prins Erik än var? Sätter ribban helt fel för små flickor.

Jag vill dela två viktiga historier om hur patriarkatet och dess lakejer bemöter oss kvinnor som gör uppror mot den roll vi fötts till.

Del ett handlar om min underbara dotter Emma – min idol, min förebild och moraliska slagruta. Som introducerade mig till feminismen på allvar i slutet av relationen med Snubben och därmed också räddade mitt liv. Emma – det här är FÖR DIG! Och alla unga kvinnor – gamla kvinnor, misshandlade, utnyttjade, bedragna, blåsta, förtryckta, nedvärderade, förminskade – medsystrar där ute. HEAR ME ROAR!

Otroget gruppsex

Detta har hänt: Emmas kille, vi kallar honom Pojkvännen, har precis börjat en ny utbildning på universitetet och har under mottagningen (före detta ”nollningen”) gjort en del nya bekantskaper. En kille, vi kan kalla honom Aron, bor dessutom i Pojkvännens korridor. Aron har en supertrevlig, supersnygg och supersnäll flickvän, jag kallar henne för Alyssa. Pojkvännen kommer hem till min dotter en sen söndagseftermiddag och berättar en vansinnig historia. Han har varit ute med Aron och Aron gör följande vansinnigheter natten till söndag, tidigt söndagmorgon samt fortsätter även senare samma dag.

-       Aron tar med Pojkvännen hem till en juridikstudent och hennes kompis för att ha gruppsex morgonen efter festen. Han kallar det för “efterfest”.

-       Aron skryter dessa med att han även tidigare haft sex med de båda kvinnorna och en snubbe till. ”Wow! Fyrkant brorsan!”

-       Pojkvännen tycker att juridikstudenten ”ser ut som ett fnask, är hon prostituerad?” då hon har fillers, smink och silikonbröst. Objektifiering någon???

-       Pojkvännen stannar en stund på den sk “efterfesten” tills Aron börjar grovhångla med juridikstudenten och börjar klä av henne kläderna. Då blir han generad och åker hem.

-       Senare på söndagen kommer Aron tillbaka till deras gemensamma studentkorridor och Pojkvännens rum. Han vill låna en kondom då en annan tjej är på väg hem till honom där och då. ”Du kan vara med på en trekant i alla fall?” föreslår Aron. Pojkvännen tackar nej.

Sen berättar Pojkvännen allt det här för Emma (han är nog är chockad, hemskolad och skyddat barn som han är). Är detta ens ett moraliskt dilemma? Emma får omedelbart en dålig känsla i magen, vid all denna hemska information. Ringer mamma – duktig flicka!

Vi kommer gemensamt fram till:

-       SJÄLVKLART måste det stackars ovetande offret Alyssa informeras.

-       Problematiskt att inte Pojkvännen har påpekat det direkt olämpliga och oacceptabla i sin kompis Arons beteende från början. Utan snarare hänger med som en tyst medbrottsling och enablare. Vad har han för värderingar egentligen?

-       Alla män är svin! Redan från början.

“Bros before hoes”

Att berätta eller inte berätta - det är frågan? ÄR det ens en fråga?! Diskussionens vågor går höga. Pojkvännen säger NEJ. Emma säger JA. Mamma vrålar JAAAAAAAA! Emma väljer att avvakta några dagar medan hon under nya samtal med Pojkvännen hoppas att han skall ta sitt förnuft till fånga och göra en gemensam insats mot Aron. Prata med Alyssa. Pojkvännen visar inga sådana tendenser, HAN VILL INTE BERÄTTA. Snarare ”hotar” han Emma med repressalier HON om avslöjar sanningen för Alyssa.

-       Jag vill hitta ett sätt att berätta för henne utan att Aron fattar att det är jag, påstår Pojkvännen.

Ursäkta?! Jag skall bara spy upp mina tarmar!!!!!!! Men SKIT I DEN JÄVLA ARON!

Andra saker händer paret emellan under veckan. Konflikter flyter upp till ytan och Emma tröttnar. Hon skriver sanningen till Alyssa om Aron och Pojkvännen. Alyssa gör omedelbart slut med äcklet Aron. Yay!

Omedelbart Nobelpris till Emma i lojalitet mot systerskapet och kampen för att krossa patriarkatet! ALLA KVINNOR I HELA VÄRLDEN TACKAR EMMA!

Pojkvännen står dock där med sitt sårade manliga ego och KANSKE en sur granne/ny killkompis. I stället för att granska sitt eget agerande och ta ansvar för sin egen feghet och rollen som medbrottsling i Arons svek väljer han naturligtvis att rikta all skuld på Emma. Som om det vore HENNES FEL att Alyssa gör slut med Aron. Aron som är ett sadistiskt, kvinnohatande, otroget JÄVLA SVIN? Detta är sanningen! Aron får väl STÅ SITT FUCKING KAST!?

Emma får höra bland annat av Pojkvännen:

-       Att hon är usel människa då hon ”svikit Pojkvännen förtroende”

-       Att hon är barnslig (relaterat till Emma valde en tidpunkt av osämja att berätta för Alyssa) och överkänslig som gråter och pratar om sina egna känslor, behov och värderingar.

- att hon är ILLOJAL för att hon sätter Alyssas känslor framför Pojkvännens.

-       Att hon har en ”offermentalitet”

-       Att allt är hennes fel, att hon bekräftar Pojkvännens tes: ”alla kvinnor är hemska och ingen går att lita på!” Paradoxalt nog.

Men när Aron blir förbannad på Pojkvännen och kallar honom för “aspbergers-idiot” och annat blir givetvis pojkvännen super-sårad… buhuhu! Jaha? Det är inte okej att säga elaka saker till HONOM? Men helt okej att säga till Emma?

Emma blir ledsen, hon är såklart kär i Pojkvännen, men som den rutinerade känslomänniska hon är samtalar hon om saken med sin bror, sina vänner och sin mamma. Jag råder henne att dumpa aset, i alla fall ta en lång paus. Pojkvännens jävla jidder har fått Emma att må dåligt att hon missade en halvdag i skolan. Hon kan alltså inte leva sitt vardagliga liv som vanligt pga av HONOM! = HELT OACCEPTABELT! En rimlig gräns att iaktta är om svaret på frågan: “kan jag leva mitt normala liv? Kan jag jobba? Kan jag äta? Kan jag sova?”… blir svaret NEJ. Då är det dags att avyttra den feta jätte-bromskloss du har i ditt liv = Den evigt vidriga jävla heterosexuella cis-mannen!

Plus alla annan skit Pojkvännen utsätter henne för. Var bara en vecka sedan jag skällde ut honom på telefon för att han tvingat Emma sitta på toaletten i sitt studentrum i fyrtiofem minuter medan han talar i telefon med sina föräldrar. Varför detta?! För Emma måste hållas hemlig! (Det rasistiska jävla svin-beteende anser jag! Som sätter sin egen jävla religion och sina egna jävla föräldrar FÖRE EMMA)! I skrivande stund avslöjar Emma att detta hänt mer än en gång. Psykisk jävla misshandel!!! En familjs värderingar är ICKE viktigare eller mer värd än en annan. Allas barn skall må bra.

Men efter Emma försökt prata med Pojkvännen och förklara sin sida av saken, hon tvingas till och med säga ”förlåt” för sitt tilltag att berätta för Alyssa - trots att hon absolut inte ångrar sig…. TRE GÅNGER. Ger hon upp. OCH GÖR SLUT!!!! Det går ju inte göra något annat? WOHOOO! Toppen tycker jag. Ur-ledsamt tycker Emma…. “han var inte som jag trodde”. Exempelvis när Emma bad honom säga “förlåt”, blir han alldeles paff. Rycker bara på axlarna och säger föraktfullt “really…?” typ: “på riktigt? Skall JAG säga förlåt? Jag har inte gjort något. Skärp dig!”.

Emma gråter ögonen ur sig. Mår skit. Förbannar ödet som gjort Pojkvännen till en heterosexuell cis-man ut i fingerspetsarna, 100% inställd på att hävda sin rätt till sina medfödda mansprivilegier och kräva att hans flickvän tar på sig skulden och ansvaret för att ”han mår dåligt” och att Aron kanske inte vill vara kompis med honom längre. BUHUHUHUUUUUUUUU!!!

Emma ställer sig frågan som all världens kvinnor någon gång ställt sig: ”varför kunde han inte varit annorlunda? Det var ju inte dåligt jämt!”.

Nåja.

Emma gjorde dock en ovärderlig insats för Alyssa som individ och för vårt kollektiva systerskapet: som är helt avgörande att VI ALLA gör för att krossa patriarkatet en gång för alla. Ett steg i taget. Ett val i taget. Jag är helt säker på att vi kommer klara det: OM VI ALLA GÅR UT OCH GRÄVER DÄR VI STÅR!

Så här skrev Alyssa till Emma efteråt:

Vilket fint kvitto på att ett obekvämt beslut, som kostade Emma sin relation, var HELT RÄTT VAL! Helt rätt väg att gå. Helt rätt! Helt enkelt.

Vad hade hänt om Emma hållit tyst?

Ett liv med en sexistisk, objektifierande, lögnaktigt, kvinnohatande jävla otroget svin är alltid riskfyllt. Dessutom finns många farliga risker för Alyssa; om hon förblivit ovetande och stannat kvar i förhållandet med äckel-Aron. Hon kunde ha blivit:

-       Smittas av könssjukdom

-       Utsatts för mer och värre lögner och farliga situationer och bedrägerier med tiden.

-       Själv blivit anklagad för otrohet. “Tjuven tror att alla stjäl”. En riktig mansbebisgrej är projicering; det vill säga att överföra sina egna brister och tillkortakommanden på sin partner. ”Som man känner sig själv känner man andra”; gör Aron svartsjuk och orolig för att ALYSSA är otrogen mot honom! Varför sannolikheten är stor att Aron börjar utöva alltmer makt och kontroll över henne med tiden.

-       Flyttat ihop med falska äckel-Aron? Större insatser = större krångel att göra slut. Innebär en betydligt allvarligare investering både känslomässigt och praktiskt – ett avslut innebär större pris att betala. Aron kanske gör en annan tjej med barn? Drar på sig HIV? Med tiden som sambos blir det allt svårare för Alyssa att klara sig själv ekonomiskt om han tvingar in henne i den klassiska kvinnofällan med gå ner i tid, stanna hemma mer, sluta träffa sina vänner?

-       Skaffa barn med äckel-Aron? Då är hon fast i ett destruktivt förhållande PLUS barn? Göra slut och hamna i en vårdnadstvist och inte få träffa sina barn i den utsträckning dem skulle behöva?

-       Fastna i kvinnofällan med äckel-Aron: som, om han ej stoppas, kommer eskalera sitt kvinnohat ju äldre han blir. Han kommer förmodligen behöva större och större kickar tills hans tvivelaktiga leverne omfattar mer och mer än “bara” porrkonsumtion, otrohetsaffärer och värre och värre sexmissbruk. Tills han börjar utnyttja kvinnor utsatta i prostitution. Minns = var tionde svensk man köper sex. Aron känns som en utmärkt kandidat till detta BROTTSLIGA BETEENDE, straffbart enligt lag. Se @kaffe_flickans rapport från prostitutionsforum på Flashback där torskar = “helt vanliga män” ger tips tillvarandra. “Min tjej är misstänksam så jag måste gå ut i trapphuset på natten för att boka ligg” är ett exempel på ett VIDRIGT äckel-inlägg på detta forum. När Aron hamnar HÄR - så bryter han inte bara mot troheten i en monogam relation och förnuft och god sed. Utan även mot svensk lag.

MOTA OLLE I GRIND! Om vi stoppar unga killar i 20-års åldern från att agera ut i ett patologiskt avvikande sexuellt beteende och usel kvinnosyn. Så kanske de inte blir äckliga torskar som vuxna män?

Så drabbas Emma:

Risker för Emma om hon inte avslöjat Aron för Alyssa:

-       Hon gör sig till medbrottsling till Arons brott och måste lägga sin lojalitet hos brödraskapet.

-       Hon godkänner också att otrohet är tillåtet – både för Pojkvännen och Aron. ”Det viktigaste är att inte såra det manliga egot. ”

-       I och med att Emma godkänner att Pojkvännen tycker att otrohet är helt okej. Så underblåser hon hans misogyni, hans sätt att objektifiera och avhumanisera kvinnor. Kalla dem för ”fnask” för att de uppvisar ett visst utseende han förknippar med nidbilden av prostituerade (smink, silikonbröst, stora läppar och liknande). Han dömer singel-kvinnor för att de ligger runt och deltar i trekanter och fyrkanter och allt vad det är. Blind för det faktum att två (eller fler) samtyckande (singel eller polyamorösa) vuxna kan göra vad de vill. Problemet med otrohet i en monogam relation ligger i SVEKET! LÖGNEN! Dubbelmoralen. Det farliga, riskfyllda sexuella beteendet.

-       Vidare skulle Emma accepterat att Pojkvännens och Arons bekantskap var viktigare än deras kärleksrelation. Eftersom “boysens vänner alltid går först.”

-       Godkänt att hennes pojkvän inte behöver visa det minsta respekt och sympati för hennes känslor, behov eller värderingar.  

Vill vi ha det så i en relation? NEJ!

Vad händer med samhället när kvinnor håller tyst?

Jämställdheten? Kvinnas plats i maktens korridorer? I familjen?

Om flickor och kvinnor tvingas visa sin ”lojalitet” mot brödraskapets kvinnohatande, destruktiva beteende och brott mot flickvänner, fruar och sambos? I stället för sina medsystrar? Så gör vi oss skyldiga till följande:

-       Vi stöttar, håller upp och cementerar de patriarkala strukturer som hållit oss kvinnor nere i årtusenden. Som markerar att vi är andra klassens människor. Satta på jorden för att utnyttjas av dominanshannar överallt. I begreppet “mäns våld mot kvinnor” ingår även svek, nedvärdering, sexuellt våld, pornografi och prostitution. Vill vi ha detta?

-       Vi legaliserar mäns otrohet mot kvinnor och allt sexuellt utnyttjande, trakasserier och exploatering av oss tjejer.

-       Vi godkänner att mäns svinaktiga beteende mot kvinnor är okej och fullt acceptabelt – eftersom vi inte gör något för att protestera. Utan att visa hur in i helvete FEL det är! Istället för hitta vår ryggrad – VÄLJA VARANDRA! VÄLJA KVINNOR! LÅTA MÄNNEN SJÄLVA TA ANSVAR FÖR SITT EGET JÄVLA SKIT-BETEENDE! Visa lite jävla integritet! Vad vill du helst? Att din kära vän bygger sitt liv på EN LÖGN?! Ett korthus, som kan rasa ihop när som helst? När mannen bestämmer sig för att lämna. Byta ut henne mot en yngre, kåtare modell? Utan att hon har en chans att freda sig? Eller vill du att hon skall veta SANNINGEN? I tid! Förhålla sig till denna, göra en egen plan och strategi. Samla kraft och PENGAR och börja bygga sitt liv på solid grund istället?

-       Vi stöttar en dålig kvinnosyn och godkänner en nedvärdering och sexuell objektifiering av oss kvinnor. I stället för att vi tydliggör att kvinnor först och främst är MÄNNISKOR accepterar vi också Madonna/Horan som en sanning. Att kvinnor endast kan vara en av två modeller: antingen madonnor/flickvänsmaterialet som bildar par med vidriga heterosexuella cis-män. Med en oerhört snäv livsstil: ett liv som i stora delar framlevs i ensamhet i Familjen AB där Madonnan går ner i tid för att ta hand om barnen och tvättar bort läppstift från männens skjortkragar utan knot. Medan Horan – den fria, livsglada, solo-kvinnan bryter tabun för kvinnors sexualitet, lever och ligger runt som hon vill – blir en symbol för mäns lustar och objektifiering till avhumaniserandets gräns… på arbetsplatser. I kyrkan. I politiken. I styrelserummen. Bakom ryggen AVSKYDD av både kvinnor och män. Där det finns ett silikonbröst finns männens blickar. Och då är du inte längre vd. Du är inte rektorn. Du är inte en människa. Du är Horan.

-vi ignorerar och på samma sätt godtar den EMPATISTÖRNING som alla dessa otrogna män uppvisar mot sina partners i synnerhet och kvinnor i allmänhet.

-       Vi omöjliggör att vi någonsin skall kunna leva i ett jämställt samhälle fritt från våld.

TÄNK PÅ DETTA!

Toxisk maskulinitet

Dessutom understödjer vi - helt omedvetet naturligtvis - toxisk maskulinitet. Ett begrepp som i korthet förklaras på följande sätt av jamstallt.se:

  • “Giftig/toxisk maskulinitet = föreställningar (påhittad alltså) att maskulinitet alltid innebär att styrka, makt och våld finns med. Det finns en bild av att pojkar och män är mer våldsamma och en förväntan att leva upp till denna våldsamheten. Att pojkar och män “tål” mer våld vilket innebär att de oftast utsätts för mycket våld i sin uppväxt”. Och UTÖVAR mer våld som vuxna män.

Som könsmaktsordningen gör gällande finns även “isärhållandets logik” - det vill säga att män och kvinnor är varandras motsatser. Som jag tjatat om massor av gånger. För män och pojkar innebär detta att allt som är “feminint” laddat, empati: känslomässig intelligens och omhändertagande , blir “förbjudet” för dem. Män och pojkar “tvingas” vara känslokalla, “tuffa och starka” även om de inte är det. Menar jamstallt.nu vidare.

  • “Om pojkar och män fostras in i den toxiska maskuliniteten ökar risken för hänsynslöshet och våld. I den giftiga maskuliniteten ingår även att objektifiera kvinnor vilket ibland leder till sexuella trakasserier och övergrepp.

  • Att leva utifrån den giftiga maskuliniteten är även farligt för män, då den leder till kortare livstid och ökad risk för självmord. Statistiken är tydlig, det är främst pojkar och män som står för våldet i samhället. “ Och som begår flest självmord - två tredjedelar av alla självmord årligen.

Detta stämmer så otroligt väl in på båda dessa pojkar: Aron och Pojkvännen. Tyvärr. Saker jag talat med Pojkvännen om innan är bland annat hans förfärliga inställning till våldtäkt - han ansåg bland annat att “skrytvåldtäkter på hemmafester inte räknas”. Ni minns tidigare blogginlägget? Denna kvinnosyn - MÄNNISKOSYN - är horribel. Något saknas här. Vilket gör att jag misstänker en grav empatistörning hos Pojkvännen. Generellt kan vi tacka porren och hela patriarkatet för mäns kollektiva brist på empati. Men fortfarande: varje människa VÄLJER vem han är. Omständigheter är en sak, men till syvende och sist så ankommer det på individen SJÄLV. GÖR RÄTT VAL. De heterosexuella cis-männen VET egentligen vad som ÄR rätt. Men de flesta varken vill eller vågar.

Jamstallt.se. Stereotypa könsroller, “blått och rosa”, skapar toxisk maskulinitet.

STÅ FAST!

Detta HÅLLER INTE!! Att kraftfullt - MED KONSEKVENSER- sätta ner foten är det enda raka. Män är som eviga treåringar, de ändrar aldrig beteende eller värderingar om inte straffet för motsatsen blir kännbart. Ta ifrån dem det finaste de har! Det kan vara sex. Deras mobiltelefon - funkar bäst på söner. Men ni fattar vad jag menar!

Genom att informera bedragna, inte ont anande medsystrar utsatta för otrohet GENAST = markerar alla vi kvinnor hur FEL och OACCEPTABELT detta relations-brott är. Vi lär varandra stå på oss – både om vi blir utsatta själva eller om vi får vetskap om att någon medsyster blir utsatt för otrohet. Det blir en självklarhet att backa varandra. Jag kommer alltid hålla hetsandet av syster mot syster, att tvinga oss ”tävla mot varandra om männens gunst”, göra oss till fiender i stället för allierade… :att slå sönder kvinnogemenskapen… det är patriarkatets absolut värsta brott. Låt dem inte vända oss mot varandra! (vi skall inte bli arga på tjejen han var otrogen med. Vad har HON gjort för fel?)

Fy fan! Stoppa detta jävla trams NU! Visa med all önskvärd tydlighet vilka värderingar DU står för! Vem vill du backa? Patetiska, värdelösa, priviligierade jävla karlarna? Eller dina fina, strävsamma, empatiska, älskade medsystrar? VÄLJ SJÄLV!

Låt oss en gång för alla bestämma att OUTA alla otrogna jävla svin till kvinnohatande mansbebisar NU GENAST! En gång för alla! Alla känner någon – kontakta denne och informera om att ”om inte du berättar för din fru så kommer JAG göra det!”. Vem kommer jag osökt att tänka på då? Den Gifte Mannen givetvis! Yes!

ALLA känner någon! Du där! Som sitter med kännedom om x antal vidriga, otrogna, svekfulla gubbsvin i Kompisgänget Svensson! Vill du fortsätta sitta och le stelt vid parmiddagarna? Lyssna på dina medsystrars klagan över makens ständiga övertidsarbete, “han är aldrig hemma”, översvämmande tvättkorgar och att sitta själv IGEN på barnets utvecklingssamtal i skolan? Väl medveten om att Äckliga Gubb-slemmen, inte nog med att de lägger 100 timmar i veckan utanför hemmet på sitt “skitviktiga arbete” i företaget Spik och Skruv AB, tipslördag i bastun och golf. Utan även på att knulla sin kvinnliga kollega på jobbet. Ack denna eviga kliché. Alltmedan hans fru - en av dina bästa vänninor - agerar operativ chef hemma i Familjen AB. Och sliter i hjäl sig. I tron att hon lever i en monogam och fin relation där båda drar sitt strå till stacken - var och en på sitt vis. Host! Patriarkalt kvinnoförtryck - stereotypa könsroller.

Du sviker dina medsystrar för att hålla jävla gubb-svinen om ryggen. Varför? Av “lojalitet” mot ditt EGET JÄVLA gubbsvin som kommer med informationen? Som en lysten skvallerkärring! För att han inte vill bära på tyngden av denna informationen själv. Skall DU också backa upp “brödraskapet”? Underlätta kvinnoförtryck, kvinnohat och utnyttjande LÖGNER???? FY FAN! DET ÄR SÅ JAG VILL SPYYYYY!!!! Säg efter mig: “OM INTE DU BERÄTTAR FÖR DIN FRU OM DIN OTROHET SÅ GÖR JAG DET!” Svårare än så är det inte. Och OM din man tycker det är så jävla viktigt att fortsätta vara kompis med det otrogna gubb-svinet… hellre än att stå upp för rätt värderingar och FÖR DIG! Så är han kanske inte något att ha? Se Alyssas sms.

SISTERS BEFORE MISTERS! Sprid budskapet! Och kom ihåg: liksom Jesus uppmanade sina följare att gå ut och ”göra alla folk till lärjungar”; så skall du och jag och vi alla gå ut och predika TROHET MOT SYSTERSKAPET! AVSLÖJA EN OTROGEN MAN - REDAN I DAG!

Minns även, liksom Jesus, är jag också med er… ”alla dagar till tidens slut”!

Nu kör vi!

Häng dem högt!!!

Veckans kampsång:

YOU CAN’T STOP THE GIRL

Bebe Rexha

Oh, they tryna shoot down angels
They tryna pull their wings off
So, they can't fly
And, oh, but she's so brave, though
Just like a tornado
She's taking us by storm

You can't stop the girl from going
You can't stop the world from knowing
The truth will set you free, oh
You can't stop the girl from going
You can't stop the world from knowing
The truth will set you free, oh

You can't stop the girl

They tryna take our voices
They tryna make our choices
So we scream loud, loud, loud
And, oh, I know you feel the lightnin'
And it's so excitin'
So, here we come

You can't stop the girl from going
You can't stop the world from knowing
The truth will set you free, oh
You can't stop the girl from going
You can't stop the world from knowing
The truth will set you free, oh

You can't stop the girl
You can't stop the girl
You can't stop the girl
No, you can't stop the girl

Oh, I know you feel the lightnin'
And, it's so excitin'
So, here we come

It's good enough for right now

 

Previous
Previous

Får Våldsutsatta Mamman skylla sig själv?

Next
Next

The devil you know…