Bryt hetero-sexistiska bojan = låt LESBIANISMEN göra oss FRIA!

Vad sägs om att kasta kroppsfixering, orealistiska skönhetsideal och komplex på soptippen en gång för alla?

Att bli sedd, älskad och värderad som MÄNNISKA? Inte ett kön. Inte en kåt mans fantasi-bild av “sin drömkvinna”. Utan PRECIS SOM DU ÄR! Intelligent, högljudd, rolig = HELT OKEJ!!!

Att plötsligt få STÅ I CENTRUM vid sexuellt umgänge. Uppmuntras att visa DIN lust, vad DU tänder på och att DU skall få NJUTA?! Med 100% orgasm-garanti!

Samtidigt som lägenheten är städad, nya sommardäck sitter på bilen, hyllan över tvn är uppmonterad och klar, tvätten färdigvikt och en gryta står på långkok på spisen och puttrar.

Ja ja ja! Var skriver jag på? Ropar ni förstås. Var kan man hitta ett sådant paradis? I den lesbiska kärleken förstås! Vad kan passa bättre nu när Göteborgs Pride startar i morgon? Samt Helsingborg Pride på fredag! Gå i tåget! Beundra! Flirta! Var glad!

Vill du inte själv försöka finna lyckan med en kvinna skall du ALLA GÅNGER ta hjälp av lesbianismen att avprogrammera dig från Heteronormativa Kärnfamiljs-Sekten och  guida dig till RÄTT förväntningar på en kärleksrelation. Och ett liv som kvinna. Som Människa. Oavsett om du väljer en man eller en kvinna i slutänden. DU HAR RÄTT ATT KRÄVA DET ALLRA BÄSTA OCH LEVA DITT LIV SOM DU VILL! På DINA villkor.

Och det KAN man inte göra som heterosexuell kvinna i ett patriarkat i dag. Därför allt utgår från MANNEN. ….och PENISEN! Alltså behöver vi all hjälp vi kan få av våra lesbiska systrar!

Lesbisk guide till lycka, välstånd och orgasmer!

I dag vill jag som sagt tala om STORA TING, mina goaste vänner! Jag har haft en närmast religiös upplevelse! En UPPENBARELSE vågar jag påstå! Jag vet hur vi skall bli fria! Jag har SETT LJUSET!

Jag tackar Mian Lodalen och Matilda Tudor för detta. För jag har precis läst deras bok: ”Liten handbok i konsten att bli LESBISK”. En läsning som var fantastisk och som jag sträckläste från pärm till pärm på några timmar!

Boken med stort B!

I skrivande stund är jag så exalterad att jag knappt vet var jag skall börja. Så jag börjar från början…

Den långa resan upp ur det heteronormativa mörkret började troligtvis för mig redan i min första, fasta relation med Spermadonatorn/Original-Satan som 17-åring. Men med minimal reflektion och kritiskt förhållningssätt till det patriarkat som fostrat mig. Jag saknade helt förmåga att formulera frågan: ”måste jag verkligen göra som han säger?”. Från att ha varit en ganska tuff, extremt självständig, tjej med tydliga mål i livet, envishet och vilja av stål som tonåring förvandlades jag – också – långsamt till patriarkatets lakej. Manscurlare, heteroslav och småbarnsmamma; gravid, barfota och kedjad till både spisen och försörjningsplikten samtidigt. Med en oduglig, krävande och våldsam karl som en kvarnsten om halsen. Ödet för oss kvinnor sedan tiotusentals år tillbaka.

Mitt feministiska uppvaknande skulle dröja. Jag hade helt enkelt inte tid. Fullt upptagen med barn, hushåll, jobb, skola och eviga slitet i Familjen AB. Ni vet.

Vi kvinnor behandlas som Askungen som inte hinner sy sin egen klänning och gå på bal för att den elaka Styvmodern=Patriarkatet ser till att hålla oss sysselsatta med att städa, handla, tvätta, snyta barn och suga av karlar.

Även som ung fanns det något inom mig som envist vägrade acceptera. Vägrade låta min inre glöd att slockna. Jag VISSTE att något skavde. Att något var fel. Men det hanns inte med ”just nu”. All energi fokuserades på att älska och fostra mina fantastiska barn till fria, stolta individer med hela världen för sina fötter… föga anade jag att de också skulle bli min biljett till friheten.

För när mannen började rikta sin vrede mer och mer mot dem också… sa tigermamman ifrån. Till slut. Och jag lämnade.

Nu sitter jag här. Sommaren 2022. Och det är nästan exakt 13,5 år sedan jag och barnen flyttade ifrån vår förövare.

Men det skulle dröja minst tolv år till i heteroslaveriet innan jag – med nämnda underbara barns hjälp – började kämpa för att slita mig loss från patriarkatets bojor. En millimeter i taget… “När man går igenom ett helvete så är det bara att fortsätta gå”. Eller min gamla favorit “Den som sitter tillräckligt länge vid floden, ser de flesta av sina fiender flyta förbi”.

“Jag vänder männen ryggen för alltid”

Den Svarta Torsdagen, 17 mars 2022, slogs dock den sista spiken i heterokistan för mig. Och var den dagen drömmen om Den Stora Kärleken till Drömprinsen DOG fullständigt. Dagen då jag mottog ett tjockt kuvert från en stor svensk bank som talade om för mig att jag blivit grundlurad. Bedragen. Ekonomiskt våldtagen. Av en man jag tidigare varit i relation med. Att han tagit lån i mitt namn. Samt att han nu slutat betala. Och att JAG var skyldig banken pengar. 13.663 kronor för att vara exakt. Att betala på en vecka om inte hela ”mitt” lån på 2,8 miljoner kronor skulle sägas upp omedelbart.

Detta var en av de värsta dagarna i mitt liv. Samtidigt den dag då jag definitivt. För alltid. Permanent. Sade HÄR GÅR MIN GRÄNS. NEJ TACK! Till alla män. …faktiskt alla män är SVIN, medvetet eller omedvetet, av födsel och ohejdad vana.

Och vände männen ryggen för all framtid.

Kan man bli homosexuell om man vill?

Så svävade jag i limbos mörker en tid. Dömd att leva ensam för alltid? Eller?

Under en period kastades jag mellan att försöka gripa tag i det trygga, välbekanta. Uttrycket ”leva själv” klingar underbart vackert i mina öron. Ljuvliga löften om frid och ro. Självkärlek. Självmedlidande. Oinskränkt autonomi. Så detta alternativ är givetvis mycket lockande. När ungdomarna flyttat hemifrån helt och jag är kvar. Kanske skaffa en hund? Börja ägna mig åt trädgården? Öka på det ideella arbetet?

Som en asexuell nunna? Låt vara nöjd och glad nunna. Med Moder Jord och feminismen som religion.

Å andra sidan kände jag djupt inom mig att en annan sanning börjar lösgöra sig. Drömmen om kärlek med en annan kvinna? Självklart har jag varit nyfiken på kvinnor, sexfantiserat om kvinnor och tittat på tecknad lesbisk porr och jublat. Ja! Där har vi det!

Jag blev som besatt av tanken! Så klart jag skall bli lesbisk. Wohoo! Där har vi det!

Jag springer runt och är toklycklig, uppskruvad och bubblande. Babblar maniskt och ställer tusen frågor till omgivningen och mina – två bisexuella samt en heterosexuell – vuxna barn.
Frågeställningen är: ”Kan man bli homosexuell om man vill?”

(en pastisch på underbara, Himla många program, ”kan man bli analfabet om man vill?” från 1990-talet. Love you love you love you!)

Ena lägret säger bestämt: ”NEJ”. Mot-sidan har bra argument:

-        Du är trött på män – du FLYR ju någonting. Är det rätt anledning att vända sig till kvinnor?

-        Vad tror du de riktiga lesbiska kvinnorna kommer säga när du kommer farande som en hetero bicurious-tjej som inte ens vet vad hon vill? Är det schysst mot DEM?

-        Sexuell läggning handlar om biologi. Det går inte att kognitivt avprogrammera. Lika lite som homosexualitet går att konvertera till heterosexualitet. (skit också, hade tänkt vända mig till någon sånt där galet frireligiöst konverteringsläger och bett dem köra grejen baklänges på mig! Lite ironiskt och kul skämt ändå?)

-        Du flyr männens våld, men det förekommer våld och problem även i HBTQAI+-kulturen. MER våld till och med (?). “Ingen tillvaro är ju problemfri”.

Vid detta påstående måste jag dyka ner i statistik såklart. Svensk statistik, känns mest relevant i sammanhanget. Kan referera till Våldsamt lika och olika från 2005, baserat på 2013 enkätsvar via RFSL, av min idol Carin Holmberg och Ulrika Stjernqvist visar att cirka en fjärdedel av hela HBTQAI+-kollektivet uppger att de utsatts för våld i nära relation. Den gruppen delas i sin tur in i 33% lesbiska kvinnor och 46% homosexuella män. 24% av samma 2013 personer berättade att de var utsatta för ”psykologisk isolering”. Rent övergripande och sammanfattningsvis kan man säga att det våld som förekommer i lesbiska eller bisexuella relationer mellan kvinnor är att de har en annan inriktning och uppskattas vara av mer psykologisk karaktär. Exempelvis kan ena parten hota den andra med att ”outa”= avslöja dennes sexualitet om hen fortfarande är ”kvar i garderoben”, skriver RFSL i sin ”översättning” av Våldsamt lika och olika-rapporten 2008. Mörkertalet uppskattas till 97-98%. Så mer forskning behövs definitivt på området och jag håller ögonen öppna och spanar efter nyare material.

Klart är dock att det våld män riktar mot kvinnor i nära relationer är betydligt vanligare, betydligt grövre fysiskt, psykiskt, sexuellt, ekonomiskt… och framför betydligt mer DÖDLIGT. Bara i år ser Sverige ut att fylla ”kvoten” med snittet 15 mördade kvinnor/år långt innan halva året ens gått. Aftonbladet skriver 29 april att elva kvinnor mördats där släktingar (två) eller man i nära relation (sju) misstänks vara mördare. Ett mordmisstänkt dödsfall på en kvinna kommer in i skrivande stund, meddelar reportern. Och i dag – 7 juni - har ytterligare två kvinnor och ett barn mördats, i Linköping och Mälarhöjden, Stockholm. För att inte tala om alla mordförsök BARA SISTA VECKAN: knivhuggna kvinnan i Hökarängen, Stockholm och kvinnan som misshandlades svårt med ”tillhygge” (brrr) i Västerås. Det är knappast exakta siffran hit eller dit som är problemet – som vanligt försöker PK-media blanda bort korten. Det är FENOMENET. ”Rutinen”. Att män dödar kvinnor på löpande band. Samt kommer undan med det. ”Brist på bevis/naturliga orsaker/olyckshändelse” är som vi alla vet alltför vanligt. Det är extremt svårt att få mördarna lagförda, även när de till och med ringer in mordet själva.

För att få fatt i röda tråden igen… mäns våld drabbar också minst 35% av alla kvinnor i heterosexuella relationer. Här är mörkertalet 75%.

Så våldstatistiken talar sitt tydliga språk: en kvinna som kärlekspartner är ett säkrare val!

Foto: mexicanska kvinnor satte ut röda kvinnoskor på torget i Mexico city för att visualisera det ofattbart stora antal kvinnor som mördats av sina män…

Sexuell identitetskris

Ett tag fastnade jag i en djup svacka i mina grubblerier. Svart mörker sänkte sig. Jag genomgick en sexuell identitetskris. Tvingades möta mina egna fördomar om lesbiska kvinnor. Som betraktas som en “utstött elitgrupp”. Högre upp på näringskedjan tack vare att de kastat av sig männens ok. Läskiga, superintelligenta och skrämmande. “Hur pratar jag ens med en lesbisk kvinna? Vad gör jag? Hur flirtar man? Hur vet man att någon flirtar med mig? Skulle en kvinna tycka jag var snygg? Tänk om jag bara gör bort mig i ett samlag som involverar bröst och vulva? Vågar jag ..?”

Även skräcken för att att på nytt bli lurad, bedragen och hjärtekrossad finns där. Av vilken människa som helst. Man eller kvinna. Spelar ingen roll. Vem som helst har tekniskt sett möjligheten att hugga en kniv i mitt känsliga hjärta och skratta rått när blodet rinner över golvet.

Orkar jag med detta också? Parallellt med all annan skit som pågår? Det finns ju inga “enkla lösningar”. Nya idéer som "fixar allt”. Inga garantier. Någonstans.

Denna ångest underblåstes också av migrän och jobbstress. Samt framför allt pådrivet av min senaste förövare, ett ex tillika den heterosexuella cis-man som ligger bakom bedrägeriet och miljonlånen, som jag kallar för JA. Och turerna i den affären när jag desperat försöker freda mig och kämpa mig ur brottslingens grepp. Via polis, bank, advokat med mera. Jo, det är i rullning. Kan inte säga så mycket om det just nu, men tro mig. Fortsättning följer.

Kloka ord från sonen: ”when in doubt go back to basics”…

Så beställer boken “Stå fast” av Svend Brinkmann, stoikern. För att försöka grunda mig. Få tag i något att hålla mig i. ”Rötter i stället för fötter”.

Sen hittade jag positiva människor också som tyckte ”men testa dejta en tjej, så märker du väl vad som händer”. Under föreställningen att jag ÄR bisexuell i alla fall men av födsel och ohejdad vana att stå patriarkatet till tjänst i första hand har den sidan som attraheras av kvinnor tillbakabildats. ”Alla har en lesbisk period”, uttryckte någon. Jaha, men då är det väl dags för MIN nu då. Har inte hunnit med det än… så då vill jag ha den chansen också!

Pendlade mellan “ja nej ja nej ja nej”… fram och tillbaka. Fokus på en dag i taget. Att hålla mig vid liv i Veckorna Från Helvetet. Dyster men resignerad. Ja, ni läste väl om min fruktansvärda Fredag den 13:e…? Vilket spädde på JA TILL LESBIANISM ordentligt..!

Tack och lov tog en tuff sex-dagars-vecka på jobbet slut. Och jag sov 12 timmar i sträck natten till söndag. Två dagar senare hade jag samlat tillräckligt mycket energi för att kunna se längre än fram än näsan räckte. Tunnelseendet öppnade upp sig. Och DÅ! Plockade jag fram den bok som skulle förändra mitt liv. Boken med stort B = Liten handbok i att bli LESBISK!

Att försöka bistå med höjdpunkterna är nästan en oöverstigelig uppgift. Så LÄS BOKEN! Helt enkelt.

Men jag skall ändå försöka…

En liten handbok… 

Börja med att ställa dig på den solida grund av kunskap och erfarenhet av kvinnlig gemenskap, systerskap, bästa vänner som du redan har. Oavsett ras, religion, sexuell läggning vet vi alla hur underbart det är att umgås BARA VI TJEJER. Det vilsamma. Det trygga. Det tokiga. Det helande. Det fria. Det LÄTTSAMMA. Det är enklaste tänkbara formen av mänsklig interaktion.

Så även sett till vår egen hormonproduktion. ”Kvinnor mår allra bäst när de får vara tillsammans, vara nära och prata med ANDRA KVINNOR”, summerat uttalande av Mia Lundin, sjuksköterska specialiserad på kvinnans reproduktionsorgan, föreläsare och författare till ”Kaos i Kvinnohjärnan”, och andra publikationer. Enligt henne bara rasslar ut dopamin, endorfiner och oxytocin ur våra endokrina körtlar när tjejer umgås med andra tjejer.

Jämför stugsemester med bara tjejkompisar, systrar, mödrar, döttrar. Med att åka med en heterosexuell cis man till partner. Eller – gud förbjude – andra heterosexuella cis-par. Blä!   

Minns förra sommaren när jag, dottern, bonusdottern och mormor var ensamma ett par dagar i stugan. Allt var hur lugnt och skönt som helst. Måltider lagade nästan sig själva. Städ, disk och plock stökades undan gemensamt utan att vi ens behövde kommunicera. När jag ville prata fanns det någon att prata med. När man ville vara ifred fick jag vara ifred. Ville jag ha sällskap på promenad, träningspass eller dopp i sjön fick jag det. Allt var lugnt, harmoniskt, hysteriskt kul eller bara lätt och gött. Att leva med bara kvinnor är ett paradis.

Nour el-Rafai säger i boken:

-        Jag kommer hem efter en lång dag. Jag är as-stressad, har tvättstugan, tusen mejl att svara på och en katt som måste matas. Jag har panik. En manlig partner skulle säga: ”Gumman, du måste lära dig att SLAPPNA AV. Kom nu så går vi ut och äter middag”! Vilket är skensnällt och manipulativt och får mig känna mig ännu mer värdelös och få dålig samvete av dolda anklagelsen att jag inte kan planera mitt liv bättre”.

-        En kvinnlig partner skulle läsa av mig direkt och säga ”jag vill inte störa dig, men jag har tvättat klart och vikt tvätten, matat katten… och när du vill ta en paus har jag fixat käk.

Är du med?

Citat ur Boken: “En liten handbok i konsten att bli LESBISK!”

DUBBEL KÄRLEKSKRAFT!

LÄGG SEN DÄRTILL alla andra fantastiska fördelar med att slippa ha kärleksrelationer med män.

1.    Du blir bemött som den MÄNNISKA du är. Inte vilket kön du är eller vilken predestinerad könsroll du har. Som är kvävande snäv i allmänhet men som också kan piggas upp och stramas åt ytterligare av individuella variationer i krav och tvångströjor i synnerhet hos just den heterosexuelle cis-man du har oturen att hamna i relation med. Citat originalsatan: “meningen med en relation är att din flickvän skall uppfylla alla dina drömmar”! Samma sak med Snubben - han hade redan från början en VÄLDIGT BESTÄMD bild av hur hans “perfekta flickvän” skulle se ut, bete sig samt ha för historia. Så fort JAG - en levande, riktig människa - inte passade in i den mallen perfekt - fick jag århundradets utskällning. Samt anmodades OMEDELBART att förändra mig - fysiskt, psykiskt och HISTORISKT. Så jag skulle falla honom bättre i smaken.

a.    Kakan Hermansson och Aleksa uttalar sig i boken om hur omöjlig ”kvinnorollen” i en heterosexuell relation är. Gemensamt för dessa två starka kvinnor är att de anser att priset för ett mediokert parliv med en heterosexuell cis man, släktens godkännande och patriarkatets välsignelse är för högt. Nämligen det att tvingas avstå sin intelligens, autonomi eller sin röst med förtur för mannen och hans ack så känsliga ego. Dessa kvinnor har ABSOLUT inga planer på att: ”Dämpa sig lite”… tack och lov och halleluja!

-        Män är inte lika utvecklade intellektuellt och känslomässigt som vi så det blir lite som att umgås med ett barn, säger Kakan Hermansson i boken. HA HA HA! Huvudet på spiken!

-        Jag önskar alla kvinnor den lesbiska gemenskapen som finns i hela världen. Det finns inga män som är lika smarta, roliga och coola som kvinnor och jag är SÅ GLAD över att jag är lesbisk!

 

2.    GÅ PLUS I KÄRLEKSKRAFT! Att välja kvinnor i kärlek är inte bara att vägra ta steget tillbaka i relationen. Vägra låta mannen ta ALL plats på scenen som är vårt liv. Vägra emotionellt curla och ge män allt vad vi har av kärlekskraft, omsorg och kärleksstöd. Som Liv Strömkvist gör en underbar seriestrip om i Boken. Som forskningen lärt oss: män fostras att ta emot omsorger av kvinnor utan att ge tillbaka. Mäns. Behov. Går. Först. De dränerar oss kvinnor. I våra relationer. I patriarkatet.

Tänk i stället att ha en KVINNA som partner? Som FÖRSTÅR att hon inte är ett barn. Som du skall ta hand om. Inte nog med att du får behålla stora delar av din kärlekskraft, eller snarare att den mångdubblas av att du nu ger till en tacksam mottagare som bekräftar och uppskattar dig. Du FÅR ju dessutom ”omsorg och extas” (Boken) av kvinnan du lever med! Som också fostrats i ett patriarkat och vill ge och ge och ge. Smeka, trösta, klappa, avlasta, stötta. Laget före jaget. Det blir skevt i en heterosexuell relation. Men om ni BÅDA är kvinnor och öser kärleksenergi över varandra blir det dubbelt plus! Du går helt enkelt dubbelt plus i kärleksenergi.

 

3.    VAR DELAKTIG I ETT SEXLIV DÄR DIN LUST FÅR FINNAS!!! Vi som var tonåringar på 90-talet, alla generationer unga tjejer före oss och förhoppningsvis INGA generationer efter oss, hade fokus på en sak i vår sexuella debut. Inte ”KLITORIS” som man skulle kunna tro…utan ”TYCKER HAN ATT JAG ÄR SEXIG NU?” …om den kille som skulle deflorera oss. ”Ser min rumpa för stor ut så här? Är mina bröst för små? Hoppas inte sminket rinner! Veckar sig min mage när jag ligger så här? Skall jag stöna lite mer? Mindre? Hur vill han ha det? Tänk om han inte KOMMER?!”… belöningen för denna skrattretande utplåning av VÅR EGEN LUST blev möjligen 45 sekunders svettigt, intetsägande stånkande i bästa fall. Smärta, sveda och urinvägsinfektion i värsta fall. Men! Viktigast av allt = MANNENS EJAKULATION! Det är så vi vet att vi haft sex. Fick vi lära oss då. Att mannen penetrerat och att han ejakulerat. SEN! Är det klart. ”Kom du förresten?”  Suuuuuuuuuuuuuck.

Som vi alla vet står PENISEN i fokus i det heterosexuella samlivet. I det patriarkala samhället. Det är bara penis! Penis! Penis! Penis! Usch! Blä. Svintråkigt. Ombytta roller skulle vara att allt heterosexuellt samliv gick ut på kvinnliga orgasmer. Det pitt-lösa knullet. Går ni med på det grabbar? Jag ser att ni kvinnor genast ser lite gladare ut. Jo, ni hade definitivt blivit nöjdare med ert sexliv. Kommit med oanständiga förslag till nämnda manliga partner allt oftare. Det hade allt varit något!

“Gud är en svart lesbisk kvinna!”

…sa Jonas Gardell redan på 90-talet. Jag är beredd att hålla med! Boken håller med! Se på hur vi är skapade:

Kort anatomi- och fysiologilektion: Klitoris sitter inte inne i vaginan. Den sitter UTANPÅ. Lätt åtkomlig, UTAN PENETRATION alltså. Vi har en G-punkt i vaginan visst, men endast ett fåtal kvinnor kan komma vid penetrerande sex. Alltså borde klitoris vara det nav kring vilket allt sexliv, med en kvinna som deltagare, snurrar.

Kvinnans menscykel styrs även av en intrikat myriad av hormoner som går upp och ner under månaden. “Dansar tillsammans” i en väldigt komplicerad dans. Dessa gör henne mest biologiskt sugen på sex strax innan ägglossning. Vi har cirka en veckas fönster då vi är extra kåta helt enkelt. “Av oss själva”. Mäns testosteronnivå är jämn över tid, de är på scoutmässigt vis ”alltid redo”. Troligen en inställning som naturen i all sin vishet försett hanarna med så att de är beredda för den händelse att en brunstig hona skulle komma förbi och vilja para sig. Alltså är det den KVINNLIGA biologin som skall styra sex. Inte män! De ”kan och vill jämt” biologiskt sett. Så män: SITT STILL OCH VÄNTA SNÄLLT PÅ DIN TUR!

Vaginans miljö är pH surt. Sperman är basisk. Gifter sig inte!

Män har också så kallade “imprinting-gener” som kan stängas av och på, exempelvis: skulle fostrets liv och moderns liv hotas stänger mannen av de gener som räddar mammans liv. Föds det ett levande foster har hans gener spridits och då är saken klar. Mammor går både ha och mista. Mäns egoism förekommer redan på molekylärnivå alltså.

Men nu är det inte bara kvinnor som skall ha roligt i sängen. Titta på den manliga fysiologin och mentaliteten. Män har sin G-punkt i analen. “Heterosexuella” cis-män ÄLSKAR penisar, ständig penetration, penisar (igen) och biffiga bodybuilders. Hyser gränslös beundran för machomän som kör stora maskiner, bygger höga torn eller bestiger farliga berg. Homoerotik när det är som bäst. Denna aptit är gemensam för alla män, synes det mig, så då kan jag inte annat än att dra slutsatsen att det är det naturens avsikt att män skall ligga med andra män. Jag tror alla män skulle bli MYCKET GLADARE av detta! Enligt min ringa mening, ha ha.

Sammanfattningsvis: det känns inte biologiskt meningen att kvinnor och män skall ha penetrerande sex (?). I den bästa av drömvärldar skulle all befruktning och barnalstrande SEPARERAS från pars sexliv, utan ske på labb. Barnen skulle fostras i vänliga kvinnokollektiv där männen skulle ha ”rolig lekfarbror/assisterande medförälder-rollen”. Det tycks vara vad de klarar av i ansvar och föräldraskap. I alla fall om man får tro statistiken om ansvarsfärdelning i hemmet i småbarnsfamiljer, föräldraledighet, vab och ensamståendeansvar för biologiska barn.

Män kan runka i burkar och sälja till spermabanker. Vill de leva föräldraliv PÅ RIKTIGT = 100% barnansvar skall de heterosexuella männen skaffa barn på samma villkor som de homosexuella männen = via surrogatmammor, fosterbarn eller närstående-adoption.

Heterosex är FÖRÅLDRAD “HUSFRIDS-PROSTITUTION”

Men ALLVARLIGT TALAT. Anledningen till att så många heterosexuella par i dag är missnöjda med sexlivet är…å en sidan: män är missnöjda för att ”kvinnorna inte vill”. Å andra sidan: kvinnorna vill inte för att männen är missnöjda, krävande och stressar dem med tjatsex.

Sanningen är dock enkel: MÄN ÄR HELT VÄRDELÖSA PÅ ATT HA SEX MED KVINNOR. Ni suger. Och inte på det roliga sättet heller.

Med hänvisning till penisfixeringen ovan. SANNINGEN ÄR ENKEL: Skulle kvinnorna få himlastormande orgasmer varje gång det blev åka av ute i stugorna skulle saken vara en helt annan. Det kan jag försäkra.

a.    I Boken hänvisar man också till att den kvinnliga fysiologin inte är ett dugg annorlunda än den manliga. Det finns inga belägg för att kvinnor skulle ha svårare att komma än män. Klitoris är tre gånger så känslig som ollonet. Kvinnor kommer alltid när de onanerar. Eller ligger med varandra. Ganska snabbt och ofta dessutom. Så vad är problemet grabbar? Vad är det ni inte fattar?

b.   Vänta. Stäng munnen igen. Ni ser så dumma ut med hängande haka och ögonen på skaft. Jag hjälper er. Troligen kan vi förklara er extremt dåliga förmåga att tillfredsställa er kvinnliga partner sexuellt med att det delvis är kyrkans fel. I många hundra år har religionen kämpat med konflikten att, å ena sidan är ”sex synd”. Å andra sidan: nödvändigt för att ”befolka jorden med Guds avbild”. Så sent som på 1800-talet lagstadgades en strikt heterosexualitet i syfte att reproducera; av kyrkan. Som blev kvar. Skammen och skulden väger tungt på oss människor. Än i dag. Eftersom det då kungjordes en gång för alla att kvinnan skulle hålla sig borta från allt vad sexuell njutning heter och endast ”underkasta sig” samlag för att mannen skulle alstra barn. Helst mot hennes vilja? Denna ”våldtäktsliknande situation” uppstod troligtvis ganska naturligt när man betänker att äktenskap förr i tiden mestadels existerade som bolagsform för egendomstransaktioner. En strikt affärsuppgörelse mellan föräldrarna till de unga tu, vilket hade föga med kärlek och känslor att göra.   

Mannens fysiologi och ejakulation förklaras därför än i dag som det enda nödvändiga i ett samlag. Får han vara hur egoistisk han vill och bara tänka på sin egen njutning så kommer ett barn bli till. Antingen kvinnan gillar det eller inte. Kvinnan förväntas bara ”ligga där” och ta emot. Mannen är drivande, aktiv. Kvinnan är underordnad, passiv. Detta är den grundläggande moraliska övertygelsen vi lever efter än i dag.

JAG ÄLSKAR SEX!

Se bara hur kontroversiellt det fortfarande är med kvinnlig lust och kåthet! Inget är så provocerande för män som en kvinna som bejakar sin sexualitet! Bryter tabun, ligger runt och offentligt proklamerar att JAG ÄLSKAR SEX! Hon trillar snabbt ner i ”hora-facket” med ett klick. Paradoxalt nog. Eftersom porrfilmernas kvinnor ”alltid vill” och ”aldrig får nog” och kommer i kaskadlika fontänorgasmer bara man klämmer dem på (silikon-)brösten. Viktigt att komma ihåg dock: i porrens värld är dock kvinnorna också alltid statister med mannen i centrum. Sex-dockor som dyrkar och hyllar penisen, den manliga erektionen och uthålligheten. Alltmer ofta ser vi nu en förfärade förnedring, stryptag och våld… en objektifiering av kvinnan som snarare lett till en AVHUMANISERING. Livsfarligt! Nästan koncentrationslägernivå på detta.

Således lär porrens värld män och kvinnor att våra kvinnokroppar är sexobjekt: fria att nyttja av männen när hans anda faller på. I motsats till vad vår biologi och civilisation säger. Se ovan.

Sammanfattningsvis: myten om madonnan och horan lever kvar. Kanske är det därför lesbiskt sex och lesbiska par är så provocerande för männen? Här kommer en kvinna eller flera och säger högt med sitt lesbiska ställningstagande att ”DEN HÄR KROPPEN HAR DU INGEN RÄTT TILL! Betrakta dig som avvisad. Fuck off. Stick härifrån penis!”

Kvinnors lust kopplas kanske till lesbisk lust i mannens hjärna? På ett oattraktivt-verkligheten-i stället-för-porr-vis. Ett avvisande av hans egen lust? Jag tror faktiskt det. Vad män än säger om att ”jag vill att min fru skall få orgasm”. För det handlar troligen mer om deras manliga ego, prestation och förmåga att ”leverera”. Och självbild: “jag är en sån karlakarl att jag kan min fru att få orgasm (bara genom att klämma henne på brösten"). Än en uppriktig önskan om hennes njutning. Säger en cyniker som jag.

c.    ”Bekräftelse” räcker inte som ”vinsten med sex” för mig längre. Att en man finner mig så attraktiv att han vill stoppa in sin lille penis. Gör mig kall! Isallt. Som att detta vore den största heder jag kunde föräras! Pyttsan, jag VET att jag är snyggare än en cykel. Googla gärna ”penis got stuck in” igen (och alla dessa penisar som – vuxna män – kört in i saker och sen fastnat… viktskivor, dörrar, ringar, avgasrör.. är oerhört komiskt och förfärligt på samma gång. Men viktigast av allt: EN REALITYCHECK.

Grabbar! Ni är avslöjade. Ni sätter ändå på vad som helst. Jag är trött på andrahandsupplevelser! Jag vill inte stå bredvid och titta på när min sexpartner åker världens vildaste berg- och dalbana, tjuter av glädje och har hur kul som helst…! För att få en klapp på huvudet efteråt med berömmet: ”det här var verkligen JÄTTEKUL! Tack för att du bjöd mig på en åktur”! Jag vill ÅKA SJÄLV!

d.   Med en kvinna skulle jag för första gången i mitt liv få börja fundera på… vad vill JAG ha? Vad tycker JAG om när jag får komma först? Vad vill jag göra med henne? Hur vill jag att HON skall känna? Hon kanske VILL att jag tar initiativ! Att jag visar lust! Att jag är den som ”för” i den här tangon!” …tanken svindlar.

Och hur skulle ett samlag kunna se ut om det inte så tydligt definierades av penis-reglerna? 0. Beslut om att ha sex fattas – efter hans tjat och hennes prostitutions-samtycke köpt med husfrid som valuta (?). 70% av alla kvinnor ger regelbundet efter för tjatsex, visar folkhälsoinstitutets stora sexundersökning 2019. Nåväl. Åter till det penis-fixerade heterosexuella sexet:

Start: 1. Penis skall stå. 2. Penis skall in. 3. Penis skall ejakulera. 4. Slut. Penis går i ide.

Får han inte upp den så blir det inget. Vad är det för fel på hans fantasi? Fingrar? Tunga?

En lesbisk kvinna i en amerikansk podd tipsade om att ”börja ha sex i tid, gärna klockan fem på eftermiddagen. Så ni inte kommer i säng för sent, om det är jobbdag nästa dag. Dålig idé att starta klockan tio på kvällen och sluta klockan tre på natten.” WOW! Vilken grej!

Kvinnor är strålande, fantastiska diamanter!

Hittills är jag hänförd av den känslomässiga, sexuella och rent utav kvinnobejakande och stora människoälskande sidan av lesbianismen! Som dock är en outsinlig skatt, en mångslipad diamant som gnistrar i miljoner strålar och har tusentals facetter. Bär på tusen hemligheter och miljoner nya lärdomar. Så mycket att lära!!! I dag vill jag dock uppehålla mig kring det som landade varmast i mitt hjärta, spontant, efter att jag lagt Boken ifrån mig. Utläst.

För detta litterära mästerverk fick de sista av mina fjäll att fall från ögonen. INSIKT: Det kapitalistiska, patriarkala samhället bygger sitt välstånd på att städsla oss kvinnor som förtyckt, gratis arbetskraft med ansvar för den reproduktiva ekonomin = FÖDA OCH FOSTRA BARNEN. Samt för lågbetalda skitjobb som vårdare inom ”skola, vård och omsorg” där heterosexuella cis män, i synnerhet rika, vita (frikyrkliga)kristna högern, aldrig skulle sätta sin fot. Allt under det vackert dekorerade, falska budskapet: ”en kvinnas lycka är att bli älskad, beundrad och påsatt av en man! Äkta man, barn och hem är lika med evig lycka”! 

SPYYYYYA. Vi kör det igen: ”heteronormativa kärnfamiljen är ett svart hål med lidande utan slut.” Det här måste ALLA vi kvinnor förstå. För det är SANNINGEN!

Snabbrepetition: dubbelslaveri med jämställd arbetsbelastning med männen (dock halva lönen) på arbetsplatserna och hela ansvaret för obetalda slitet med man, barn och hus hemma. Eftersom karlar tydligen kan sticka i väg lite när de vill på jobb i Norge, jakt eller konferensresor till Simrishamn när andan faller på. Utan att bekymra sig över vem som vabbar med snoriga treåring där hemma, utvecklingssamtal med 12-åringen eller fotbollskolan för nioåringen. Kan de knappast anses vara ”ansvariga”. Inte ens när de ”passar sina egna barn” för att mamman måste gå till kiropraktorn med sin dåliga rygg.  

Vi – kvinnor som lever i heterosexuella kärnfamiljer med män - utsätts för fysiskt, psykiskt, sexuellt, socialt och ekonomiskt våld av våra manliga ”partners” – 25% av alla kvinnor. Mörkertalet är 75%. Just saying. Vi MÖRDAS tio gånger oftare av vår manlige partner än tvärtom!

Vi tjänar en bråkdel av männens lön. Har en bråkdel av deras politiska, religiösa och ekonomiska makt. En bråkdel av deras pension.

VI BLIR SJUKA i stressjukdom, kroniska smärttillstånd, depressioner och DÖR I FÖRTID. Det forskas inte heller på ”kvinnosjukdomar” eftersom det är för krångligt och olönsamt. PMS, graviditet, klimakteriet och mensbesvär ”…är ingen sjukdom” säger vården och vänder ryggen till.

Vi svälter och späker oss, lägger oss under kniven och piskar våra kroppar – ibland till döds - för att försöka passa in i männens pedofila porrinspirerade skönhetsideal. Samt färgar håret, målar naglarna och smetar in dyra krämer i ansiktet. Lägger miljarders miljoner kronor på smink, skönhetsprodukter och tjänster under täckmanteln ”wellness”. Allt för att leva upp till den prefabricerade patriarkala bilden av ”kvinnlig skönhet”. Definierad av MÄN! FÖR män. Som sagt.

Ett ytterst nyttigt perspektivbyte är VAD TYCKER KVINNOR ÄR VACKERT HOS ANDRA KVINNOR i en lesbisk kontext? Är otroligt nyttigt att fundera på, efterforska, ta reda på. För det lär inte stämma överens på en enda punkt med hur männen tycker att ”deras kvinna” skall se ut. Jävla idioter förresten. Ni har ingen talan! TYST TYST TYST!!!

Börjar vi fundera på vad en lesbisk kvinna skulle tycka vara attraktivt hos mig. Är inte steget långt till frågan: vad tycker JAG SJÄLV är attraktivt hos mig? Och sen är det inte långt till självbekräftelse och självkärlek.

Tankarna får GÄRNA vandra vidare till vad jag tycker är attraktivt hos en annan kvinna. För låt oss tala klarspråk. MÄN SER FÖR JÄVLIGA UT. I synnerhet i min generation, 70-talisterna och äldre. Herregud! Till och med Brad Pitt förlorade sin charm när han passerade 50-strecket.

Vill citera Fanny och Alexandra-podden, med Fanny Åström och Alexandra Rejsmar, som säger: ”den ’fulaste’ tjejen är alltid finare än den snyggaste killen”. Kvinnor är vackrast! De luktar gott…lyckas ofta sköta sin personliga hygien utan att förvandlas till tvångsmässiga dårar; vilket är min tråkiga erfarenhet av män. De är mjuka och fina. Vänliga, roliga och coola.

Hur kunde vi låta männen jaga bort oss från ett kvinnofrids-paradis som Lesbos (Grekland) i utbyte mot den torftiga, ensamma, känslomässiga, sexuella och ekonomiska ÖKEN en heteronormativ kärnfamiljsbostad utgör?

Det är för mig obegripligt att vi gått på det här. Och fortsätter göra…?!

Varför gör vi detta nu igen? Här och nu i skrivande stund kan jag bara förbluffat gapa …stamma och till slut bara utbrista:

JAG HAR INGEN JÄVLA ANING?!

KVINNOR VÄRDERAR MÄN HÖGRE ÄN SIG SJÄLVA

När jag läste Boken med stort B var det som om genusvetenskap och könsmaktsordning fick liv framför mina ögon! Trots att jag intensivstuderat dessa teorier under över ett år.

1. Isärhållandets logik: manligt och kvinnligt ses som MOTSATSER. Exempel: mannens sexuella lust och potens är evig och dominerar. Kvinnans sexuella lust och potens är motsatsen: sporadisk och underordnad, för att inte säga obefintlig. Samhället myntar lögnen ”kvinnor har så svårt för att få orgasm” för att deras kroppar är oh, så annorlunda. Liksom ”tvärtom” jämfört med män. Män har monopol på den sexuella lusten och förmågan. Kvinnans lust ses som ”överflödig” och ointressant = det blir ju barn ändå? DETTA ÄR FÖR JÄVLIGT!!!

2. Mannen som norm innebär att allt han gör värderas högre än det kvinnan gör. Han dominerar, han är det vanliga. Kvinnan är underordnad, undantaget, det som avviker. Exempel: kvinnans behov, känslor, kropp och liv anpassas efter mannens behov, känslor, kropp och liv. Varför skulle annars medelålders kvinnor när sista barnet flyttat hemifrån fråga sig ”vem är jag nu? När jag inte är mamma ”på heltid” längre?”

Jobbigt för män också. Jag som kvinna hävdar min rätt att dra på mig kostym och slips när andan faller på. Kanske ses jag då som ”dominant, har pondus eller kraftfull?” …som att jag ”levlat upp” som ungdomarna säger. Som om livet vore ett dataspel. Jag plockar helt enkelt fler poäng genom att “klä ut mig” till en man. Jämfört med en man som vill ha på sig klänning. Han betraktas av andra machomän som ”mesig, bög eller svag”. Han har alltså ”levlat ner” = tappat poäng och sjunkit i status. När han har “klätt ut sig till en kvinna”. Varför i all världen skulle inte män kunna ha på sig vilka kläder de vill – utan att deras sexualitet och, den ack så heliga, manligheten omedelbart blir ifrågasatt? Vansinne.

 Vi kvinnor har också hakat på tåget. VI “TYCKER OCKSÅ” MÄN ÄR BÄST!?!?!?!? Slentrianmässigt. Alltså vill vi hellre ha sex med män än kvinnor. Vi vill också hänga med de “coola kiddsen”. Plocka poäng i att “levla upp” från vår miserabla underklass-tillvaro som slavar i patriarkatet . = inlärda dogmer alltså. MEN VI KAN LÄRA OSS! VI KAN VAKNA UPP! OCH VÄLJA SJÄLVA! Vi måste i alla fall vara öppna för möjligheten. och FÖRSÖKA! Så länge vi också accepterar känsmaktsordningen med männen som samhällets och familjens överhuvud och makthavare kommer vi aldrig nå jämställdhet. Då fortsätter vi vara kanonmat i patriarkatets maskineri. Dömda till livstids fängelse och evig olycka. Samtidigt som vi dömer även våra döttrar och söner till samma öde.

När vi ändå håller på: SLUTA KÖNA BARN! …så kanske det finns något hopp om ett drägligt samhälle för efterkommande generationer. Hurra för alla jämställdhetstänkande föräldrar därute som klär sina små pojkar i klänning och starka färger. Och små flickor i slitvänliga snickarbyxor byggda för smuts, fart och fläkt. Go Go GO!

Så befriar lesbianismen OSS ALLA!

Oavsett om du som läser kan eller inte kan tänka dig en kärleksrelation med en kvinna är det fortfarande oerhört viktigt för dig att för en stund att ta den lesbiska kvinnans perspektiv! ALLA tjejer, medsystrar och olycksbarn MÅSTE avprogrammeras från det heteronormativa kärnfamiljs-tänkandet. Antingen de vill leva med en man eller inte.

Jag tror att den lesbiska feminismen är ett viktigt, för att inte säga OVÄRDERLIGT verktyg i strävan mot ett jämställt samhälle fritt från våld.

Boken, en dröm om att bli lesbisk och lämna alla dessa jävla heterosexuella cis män bakom sig en gång för alla, det lesbiska perspektivet på kvinnan och människan KAN LÄRA OSS SÅ MYCKET! Hjälpa oss att spränga våra bojor. Hitta vår självständighet, vårt ljus, vår kraft. Och hjälpa oss själva.

Dessutom kan vi när som helst välja att dyka i det kroppstempererade, salta, varma bad som är den kvinnliga kärlekens lockande, underbara värld. Och lämna hetero-sexismens torra, kvävande dammigt förlegade medeltidsöken bakom oss.

JAG har bestämt mig. Har du?

 

Love Lisa

Älskar den här bilden! En trans-kvinna som hissar den transexuella flaggan! Har ni någonsin sett något vackrare? Mer BEFRIANDE! Symbolen för frihet och medmänsklighet!

Veckans kampsång:

I AM WOMAN

Emmy Meli

I am woman, I am fearless
I am sexy, I'm divine
I'm unbeatable, I'm creative
Honey, you can get in line
I am feminine, I am masculine
I am anything I want
I can teach you, I can love you
If you got it goin' on

If you got it, got it, got it, got it, got it, got it
If you got it, got it, got it, got it, got it goin' on
Got it, got it, got it, got it, got it, got it
If you got it, got it, got it, got it, got it goin' on
Got it on goin' on, yeah
(Got it, got it, got it, got it, got it goin' on)
(Got it, got it, got it, got it, got it goin' on)

I am classy, I am modern, I live by my own design
I'm cherry, I'm lemon, I'm the sweetest key lime pie
I'm electric, I'm bass, I'm the beat of my own drum
I could make your goosebumps raise with the tracing of my thumb

Only love can get inside me
I move in my own timing
Voice of the future, speak to me kindly
I feel what I want and somehow it find me
Somehow it find me
Somehow it find me
Yeah, hey, hey

I am woman, I am fearless
I am sexy, I'm divine
I'm unbeatable, I'm creative
Honey, you can get in line
I am feminine, I am masculine
I am anything I want
I can teach you, I can love you
If you got it goin' on

If you got it, got it, got it, got it, got it, got it
If you got it, got it, got it, got it, got it goin' on
Got it, got it, got it, got it, got it, got it
If you got it, got it, got it, got it, got it goin' on
Got it goin' on, yeah
(Got it, got it, got it, got it, got it goin' on)
(Got it, got it, got it, got it, got it goin' on, yeah, yeah)

Hear no evil, speak no evil
I am not the one to cross
They can talk that shit about you
Long as you know that it's false
I am earthly, I am heaven
I am what I like to be
When I ask for what I want
Somehow it find me
Somehow it find me
(Hey, hey)

I am woman, I am fearless
I am sexy, I'm divine
I'm unbeatable, I'm creative
Honey, you can get in line
I am feminine, I am masculine
I am anything I want
I can teach you, I can love you
If you got it goin' on

If you got it, got it, got it, got it
Got it, got it, got it goin' on
Got it goin' on
Got it goin' on
Got it goin' on




Previous
Previous

Kan jag få ligga med vem jag vill, tack?!

Next
Next

Fredagen den 13:e - då tre män slaktade min själ och bluffsyndromet flög ut.