Torra fittor vill inte ha penis!

Våldspreventiv heteronormativ dejting del tre: om sex och att få vara dig själv i praktiken!

Vi är ihop!” Grattis. Du har sållat bort de livsfarliga våldsförövarna, lömska narcissister och sd-hängivna kvinnohatare som heter Ove …hittat dina drömmars man som är en (av få) intelligenta, känslomässigt mogna manliga feminister. … och nu då?

När förhållandet blir tryggare blir det också mer slentrian. Snart kommer det farliga talet om att flytta ihop? Varning! Varning! Här är det som störst risk att stereotypa könsroller smyger sig på..! Carin Holmberg ”Det kallas kärlek…” LÄS! Och STAY SÄRBO!

För både den sunda särbon och den ärrade veteraner-hustrun är samlivet bästa barometern på hur du mår. Jämställt samhälle börjar med jämställdhet i samlivet, den reproduktiva ekonomin och rättvis arbetsfördelning i hemmet.

SÅ här är det: Vi kvinnor VILL visst ha sex! Manliga fördomar kan dra åt helvete. Men vi tjejer vill ha det på VÅRT sätt. Inte bara vara ett hål i madrassen, avsett för manlig penetration. Och lär sig männen att vägen till kvinnans sexlust går genom tvättstugan, Coop och självklar tjänstgöring i hemmet under Vabruari… så tror jag att jämställdheten är här vilken dag som helst.

Återigen påminner jag om att jag alla dagar i veckan rekommenderar lesbiskt sex, lesbisk dejting, lesbisk kärlek och lesbisk feminism. Men för er stackare som fortfarande inte uppnått full insikt skall jag göra vad jag kan för att skademinimera effekterna och riskerna med heterosexuell romantik. Lyssna på krigsveteranens röst…

Orgasm-glappet

nyheter24.se citerar en undersökning av Lovebuddy av heterosexuella par som visar att 95% av alla män får utlösning vid heternormativt samlag. Men endast 62% av kvinnorna uppger att de kommer (låter högt, tycker jag. Önsketänk?). 82% av kvinnorna tycker dessutom att det är oviktigt med orgasm medan 56% av männen säger att: “de måste få komma” för att samlaget skall anses vara tillräckligt bra. Orgasm-gapet bedöms bero mest på kulturell dumhet, okunnighet om klitorisstimulering och myten om att “vaginala orgasmer” via g-punkten är “bättre upplevelse” för kvinnan, säger forskaren dr Laurie Mintz. Ännu en manlig fördom månne?

I ”Liten handbok i konsten att bli lesbisk” står det att 72% av alla kvinnor ”går med på” tjat-sex i heterosexuella förhållanden. Det jag kallar för ”husfrids-prostitution”. Förstå det OACCEPTABLA i detta?! Det är faktiskt en våldtäkt = köpt samtycke. Där ”lugn och ro i sitt eget hem” är valutan i den här transaktionen.

Jag tar rygg på min 70+guru, som jag samtalar med ute i friluftsspåret så fort jag har chansen. Hon förespråkar BESTÄMT OVILLKORLIGT NEJ till tjat-sex. Detta är en av vår tids största samlivslögner och vardags-övergrepp.

Dessutom visar studier att EN AV TRE invånare i Sverige i dag INTE vet vart klitoris sitter. Hur är det ens möjligt?! Bild direkt:

Det kvinnliga underlivets anatomi. Läs och lär utantill! Foto: quora.com

Är det så konstigt att svenska kvinnor i heternormativa kärnfamiljer/förhållanden INTE VILL?!

Jag repterar: klitoris är tre gånger så känslig som ollonet. Kvinnor kommer alltid när de onanerar. Och tillsammans med andra kvinnor i samkönade relationer. Dock inte vid sex med män. Vad tror ni själva att ni gör för FEL?! Av fyra olika grupper som redovisas i Netflix-15-minuters-dokumentären om den kvinnliga orgasmen: heterosexuella män, heterosexuella kvinnor, homosexuella män, homosexuella kvinnor… visar det sig att heterosexuella kvinnor är MINST NÖJDA med sitt sexliv. Hetero-dito män är MEST nöjda. Diskrepansen är hissnande. I samkönade relationer är paren mer överens; med samstämmigt höga resultat.

Jag vill återigen peka på orgasm-gapet!

Tänkbara orsaker UTÖVER att heterosexuella cis-män är KASSA och egoistiska i sängen är:

Vulvan är en känslig blomma!

Lägg därtill att många kvinnor FÅR ONT av penetrerande sex på grund av vulvasmärta; som vestibulit och vaginism. Mer om detta i faktarutan nedan.

Omvänt: om vi kvinnor insisterat på att få sparka män på pungen med träskor på varje gång vi har samlag – medan vi fokuserar 100% på vår egen orgasm – kanske män också skulle börja fatta motvilja mot sex?

Jag tänker på en väldigt intressant podd jag lyssnade på för några år sedan: Parpodden. Här går paret Linda och Ola Lustig i parterapi hos (fantastiska) sexologen Linn Heed. Det ”problem” lyfts fram i den här relationen, som jag tror är väldigt vanligt ute i stugorna är: “han tycker de har för lite sex. Hon tycker han pressar henne och ställer för höga krav så hon mår dåligt. Och vill ännu mindre”. Och så är den onda cirkeln igång.

Det jag tar med mig från den podden är framför allt hur Linn Heed varsamt leder paret till att avstigmatisera det heterosexuella samlaget samt få båda individer att slappna av och släppa på kraven. Mannen (Ola) lyssnas på, det går ganska fort. ”Du gillar penetrerande sex och vill göra det varje dag helst. Men kan ’nöja dig’ med tre gånger i veckan”.

Nu blir jag arg igen: Som om det vore någon slags jävla mänsklig rättighet att få tjat-sex-ligga med sin fru när man har lust själv??? Påminner: våldtäkt inom äktenskapet förbjöds 1965. Red anm.

Moderna kvinnans paradox

Tillbaka till Parpoddens ’utbildning’ i jämställt samliv inom det heteronormativa äktenskapet. Kvinnan (Linda) tillfrågas om hur hon upplever sexlivet, sina känslor och sin kropp. Möjligen för första gången någonsin? Efter att hon gråtit en skvätt av pur tacksamhet över att ens få frågan… för att sen berätta att hon dels: har ett fysiskt motstånd mot penetrerande sex på grund av underlivssmärta (minns ej exakt om det var vaginism eller vestibulit?). Dels lider av en kronisk sjukdom som gjort henne svagare och satt ner hennes allmänhälsa en tid. Hon hyser också en motvilja mot sex på grund av det psykologiska traumat = mannens tjat. Hon känner sig ”misslyckad” som kvinna som inte kan ”ge sin man det han vill ha” och är samtidigt arg över att hon känner så och därmed åsidosätter sig själv och sina egna rättigheter.

Linda lider av den moderna kvinnans ständiga inre konflikt: vi förstår att vi är moderna människor som har rätt till våra egna val och att få dessa respekterade. Vi vill dock också vara Goda Hustrur och kunna ge våra män ”vad de vill ha”. Som det gamla skit-ordstävet säger: ”Vill du behålla en man skall du vara ett hembiträde i vardagsrummet, en kock i köket och en hora i sängkammaren” Detta är den måttstock efter vilken väldigt många kvinnor har levt och fortfarande lever efter i dag. Inklusive jag själv.

USCH!

Vi plussar på Lindas börda med det ständiga oket att vara hemmets projektledare. Jämställdhet i hemmet handlar inte konkret om vem som dammsuger, hämtar på dagis eller sorterar in tvätten. Det handlar om den skeva arbetsfördelningen i hemmet. Relationsansvaret och omsorgsarbetet. Minoritetsstress att vara kvinna i ett patriarkat där mannen är norm. Även om det verkar jämställt hemma hos paret Lustig vid den här tiden, där han jobbar förmiddag och tar hand om sonen och hemmet på eftermiddagen. Mamma kommer hem efter kontorstid och tar över. Så är det inte på långa vägar jämställt. Varken i antal timmar obetalt arbete. Eller i fördelningen av vem som får mest egentid (=mannen)? På vem kraven är högst (=kvinnan).

En son i dagisåldern med diagnoser gör sitt till för att sätta press på den trötta mamman. Och allt den trötta mannen gör är att gå och drömma om det fantastiska sexliv de hade ”i början”. Som om det ens går att jämföra?! Man har lust att skrika åt mannen: “HALLÅ!!! Du har inte märkt att det hänt ganska mycket de sista tio åren eller?!”

Men Linn Heed finner på råd. Hon uppmuntrar Linda att utforska SIN EGEN SEXUALITET. Fundera på vad hon tycker är mysigt. Både med sig själv och sånt som innefattar kroppskontakt med maken. Paret får exempelvis skriva hemliga lappar och lägga i en guldfiskskål. Linda skriver ”massage”, ”rollspel” och liknande. Saker vi kvinnor finner lite småmysigt, eggande och spännande. Vi kanske har en superhjälte-klitoris och mängder av erogena zoner…men faktum är att vårt största könsorgan är HJÄRNAN. Så få med den på noterna så blir samlivet en enda stor kvinno-orgamisk triumf!

 I smärta skall du avla dina barn!

Linn Heed vill också behandla Lindas underlivssmärtor med ekologiska oljor och salvor. Som gör henne bättre. Samt att hon introducerar Ola i icke-penetrativt sex (ja, han är häpen. Han visste inte att det fanns sex utan penis-i-hål-grejen. Obs! ironi). De får smaksatta glidmedel, testa sexleksaker och annat kul och kravlöst. Det verkar fungera utmärkt.

Linn Heed är för schemaläggandet av sex, exempelvis ”varje tisdag”. Med viktiga tillägget: det icke-penetrerande sexet alltså! STOR skillnad.

Linn Heed, sexolog och sakkunnnig i bland annat Aftonbladet, är själv en fantastiskt sexig och vacker kvinna! Klok, inkännande och kompetent. Kan det bli bättre? Foto: bladhbybladh.se

Vad inte ens den duktigaste sexterapeut kan hjälpa till med är dock att krossa patriarkatet och avlasta alla dessa kvinnor som sliter ihjäl sig: med dubbelarbete inom och utanför hemmet. Betalt och obetalt arbete. Sjukskrivningar för stressrelaterad psykisk ohälsa ökar hela tiden hos småbarnsmödrar, hälften kommer duka under. Boken med stort B skriver om att 30% fler kvinnor i heteronormativa äktenskap drabbas av kroniskt, fysiska smärttillstånd jämfört med andra kvinnor. Efter första barnet föds sjukskrivs mamman dubbelt så många dagar som pappan. Gifta hetero-kvinnor med barn dör i förtid. Ja, detta har vi gått igenom många gånger.

Relaterat till sexlivet talar siffrorna sitt tydliga språk. Budskapet är:

TRÖTTA, SJUKA och UTNYTTJADE KVINNOR ÄR INTE KÅTA!

Ekonomisk kontroll = sexuell frihet

Dessutom lever många kvinnor i heteronormativa kvinnofällor. Det handlar till syvende och sist om pengar. PENGAR. Hur många av er har relationer med män där han tjänar mer än du?

Obegripligt! Är ha kvinnor i hemmet är som att sätta mångmiljon-vinnande galopphästar på ponnyridning. Sånt slöseri med resurser. Allvarligt talat!

citat:

“I believe it’s time that women truly owned their superpowers and used their beauty and strength to change the world around them.”

- Janelle Monae

Det ”ekonomiska underläget” vi kvinnor ofta lever i kan skapa en känsla av otillräcklighet och utsatthet. Fakta är att här sker en maktförskjutning. Till mannens fördel. Du kanske skulle klara dig utmärkt utan det stora huset, weekend-resorna till fina hotell och utlandssemestrarna? Men det kommer liksom aldrig på tal att du inte kan betala för det där. Och med tiden kommer denna “outtalade skuld” skava och gnaga hål på din själ och självständighet. ”Vad gör jag om han vill skiljas en dag?” …kanske du tänker? Kanske försöker du kompensera mannen för det du tror att han betalar extra för hemma? Kanske använder du sex som övergivande-profylax? För att klamra dig fast vid den levnadsstandard du vant dig vid?

Då har du också förlorat rätten till din egen sexualitet. Kontrollen över ekonomin är också kontrollen över sexualiteten.

Femina.se skriver 1 juni 2021 att en av fem kvinnor som vill skiljas har inte råd. Samt att hela 70% säger att de anser att de måste stanna kvar i en dålig relation ”av ekonomiska skäl”. Herregud?! Är vi fortfarande fast i hemmafru-träsket?!

-       Ett problem är att man delar upp ekonomin som om enbart pengar skulle ha ett värde. Man glömmer bort att tid och engagemang i familjen samt omsorgsarbete med barn och andra relationer också skall värderas, säger Mia Ingelström, “ekonomi-PT” och sakkunnig i artikeln. Hon tycker att det är viktigt att inte vara naiv utan skaffa sig koll på pengarna, oavsett var man befinner sig i en relation.

-Många problem kan undvikas om man tidigt inser att man har olika inställningar till ekonomi och pengar. Är ni redan ett väletablerat par med barn och bostad är det hög tid att ta tag i pengarna.

Ekonomi-PT tipsar: Gör vad du kan för att ta befälet över din ekonomi, samt den gemensamma. Tänk på att det är skillnad att vara sambo och gifta. Skydda dina tillgångar genom att skriva avtal och poängtera ”enskild egendom” till det som är ditt genom arv, ägande eller gåva. Kräv äganderätten till gemensamma kapitalvaror eller fastigheter som ingår i ditt partnerskap som exempelvis båtar eller sommarstugor, i avtal. Troligen är det du kvinna som ”köper maten och kläderna”. Men konsumtionsvaror är inga tillgångar och mannen skall inte automatiskt ha rätt till exempelvis bilen vid en separation. Bara för att han betalat, biltvättar och tankar.

Ta reda på vilka lån du står på och om du är ägare till det lånen avser. Ta hjälp av en rådgivare/banktjänsteman och lägg upp en plan för ditt pensionssparande. Om du varit den som varit hemma mycket med barn och jobbar deltid. Kommer din egen inkomst och pension bli lidande på sikt.

Mia Ingelström, ger fler tips till kvinnor på femina.se 1 juni 2021.

https://www.femina.se/privatekonomi/experten-en-av-fem-kvinnor-har-inte-rad-att-skilja-sig/7596645

Foto: femina.se

Så vad skall ni kvinnor göra? Som sitter fast i snustorra, ökentråkiga återvändsgränds-förhållanden med män…där sexlivet i bästa fall är lika intressant som att vattna blommorna. Det senare alternativet betydligt trevligare. Mer kravlöst. Mindre svettigt och kladdigt. I värsta fall är samlivet förknippat med fysisk smärta och/eller psykisk förnedring.

Jag säger LÄMNA! Men jag vet att jag är i minoritet. Okej: FÖRÄNDRA då! Var en riktig förebild för dina döttrar (och söner), syskonbarn och andra kvinnor i din närhet. Vill du inte ta strid för dig själv så ta strid för dem. Ungdomarna är vårt hopp! Nya generationer måste infria det jämställda samhälle fritt från våld vi alla längtar och drömmer om!

Men när jag talar med jämnåriga kvinnor här hemma i småstaden fascineras och bekläms jag av hur lite kvinnor pratar sex med varandra. Alltså sex PÅ RIKTIGT. Klart jag gärna pratar öppet med alla som vill. Men det förvånar mig att de upplever sig inte kunna tala om sådana saker med sina närmaste väninnor? Detta som är så viktigt! Är det den allerstädes närvarande fasaden som skall hållas upp?

Alla kvinnor borde tala mer med varandra. Gällande sex och allt annat, vad som helst! Hur är det exempelvis i den gamla heterorelationen nuförtiden? Den som nu börjar gå mot 20-30-40:e året? Vad händer hemma i sängkammaren? Hur har DU det? Hittat någon bra vibrator för det egna sexlivet på sista tiden?

Hur skall något någonsin kunna förändras om vi inte PRATAR med varandra? Om det som faktiskt händer här och nu? Och hur vi VILL att det skall vara. Vad drömmer vi om? Vad har vi ”rätt till”? Vilket är rimliga förväntningar? All förändring börjar med att vi delar våra historier.

Som Carin Holmberg, grym gudinna och sociologiprofessor, konstaterar i ”Det handlar om kärlek” (min sammanfattning): ”Vill vi göra våra åsikter politiskt relevanta och frigöra oss från patriarkatet krävs att:

-       kvinnor slutar identifiera sig med män

-       avstår från att överta hans uppfattningar i stället för att bevara sina egna.

-       sätter SINA EGNA BEHOV före hans.

-       Att kvinnor identifierar sig med andra kvinnor - i stället för män

-       börjar ta det kvinnliga perspektivet på situationer i stället för det manliga.

-       Börjar synliggöra egna och andra kvinnors erfarenheter genom att prata ÖPPET UTAN påtvingad ”lojalitet” mot mannen/män.

Det är DETTA vi skall lära våra döttrar! Systrar! Mödrar! Mormödrar! Det enda sättet att bryta den könsmaktordning som reproduceras generation efter generation är att PRATAAAAAAA!!! PRATA PRATA PRATA!

När jag säger “könsmaktsordningen reproduceras” menar jag att: vi behåller ishärhållandets logik: män och kvinnor är motsatser och fortsätter hålla upp mannen som norm. Generation efter generation. Vill vi det?

KVINNOR MÅSTE PRATA MER MED VARANDRA!

Kvinnlig njutning på massagebänken

Min vän som driver egen massageverksamhet berättar om kvinnliga kunder, i allt från 30-årsåldern och uppåt, som kommer till henne och suckar av pur hänförelse över hur skönt det är med fysisk beröring som inte kräver något tillbaka.

”Oh vad jag har längtat efter detta” kan de säga till min vän…för att lite generat genast känt sig tvungna att förklara… är de rädda att uppfattas som lesbiska? Suck. Nej, saken är den att de i sina vardagsliv känner att deras kroppar ”tillhör” mannen i huset (i viss mån barnen, men då på ett mer naturligt sätt. Red anm). Kvinnorna får aldrig vara ifred. Och att få vara enbart mottagare till fysisk beröring – utan krav på motprestation – är något de aldrig får i sina relationer.

Är det inte HEMSKT? Vad utsätter vi kvinnor oss för egentligen i heterosexuella relationer?!?!? Lever något slags konkubin-liv till kejsaren=mannen i vårt samliv?! Varför kan vi inte bara få fysisk njutning och beröring av en man för vår EGEN skull? Utan hans ständiga baktanke på att snart slidea in med sin penis. I situationen. Bokstavligt och bildlikt. (Impotenta män kanske är det bästa ändå? Om de är tillräckligt service-minded?)

Parallellt med detta går samma generationers män och hänger med huvudet (och penisen). Besvikna, uppgivna och känner sig avmaskuliniserade för att ”hon aldrig vill” hemma. “Stackars mig! Hur tror du det känns för MIG att du aldrig vill…. snyft-flås…buhääää….”

Min progressiva väninna – hon är GRYM – utmanade maken häromdagen att faktiskt FRÅGA sina jämnåriga vänner om hur de upplevde sitt sexliv? Hennes man tillhör givetvis också de missnöjdas skara… när han enligt min mening borde han falla på knä och tacka högre makter VARJE DAG för att en så fantastisk, strålande vacker drömkvinna, klokast i världen och full av härlig energi ens nedlåter sig till leva med en sådan tråk-putte som han själv (du bara vill jobba dygnet runt-hur kul är det, tror du?). De tycks dock ha den stora fördelen stark kärlek kombinerat med öppen kommunikation, högt i tak och möjlighet till debatt och perspektivbyte i sin relation; så de kommer troligtvis klara sig fint. Alla heteronormativa kärnfamiljer har dock ICKE detta.

Min väninna mötte makens evinnerliga tjat på ”mer sex” och framför allt: ”du måste också få orgasm! Älskar du inte mig eller?” (= krävande idiot med storhetsvansinne som jag vill sparka på kulorna. Så kan du inte säga till någon du älskar. Fattar du vilken orättvis press det sätter på henne? Försök se saken ur HENNES synvinkel…ett tips bara! ) …med motargumentet: ”hur vet du att vi har för lite sex eller att jag får för få orgasmer? Fråga dina vänner hur DOM har det!”

Det var då han kom fram till insikten att ”alla” hans manliga vänner och bekanta också var missnöjda med sitt sexliv. Men av helt andra orsaker än vi kvinnor.

Alla män “light-impotenta” pga porr

foto: doktorn.com

År 2019 gjorde Folkhälsoinstitutet en stor undersökning om svenskarnas sexvanor och upplevda nöjdhet. 14.500 personer svarade på enkätfrågor kring allt från samtycke, egenmakt, sexliv, pornografi, sexköp = köpt våldtäkt från kvinnor som hamnat i prostitution, reproduktiv hälsa samt sexualundervisning i skolan. Bland annat såg man sambandet mellan frekvent porranvändning och prostitution och ”sexköp”. USCH! En av tio män köper sex. En fullkomligt VIDRIG vetskap. ”Helt vanliga män”…från Paolo Roberto till din snälla granne… se upp! Brrrrr!

Intressant var att män som tittar mycket på porr: 70% av alla män (kvinnor: 30%), var mest missnöjda med sitt sexliv. 41% av alla män i åldersgruppen 16-29 år tittar på porr varje dag. MISSBRUK! Kanske inte så konstigt att män är så missnöjda med sexlivet om de har porrens vansinniga värld som förebild för vad “bra sex”?

HALLÅ! Viktigt meddelande till alla män: FÖRVÄXLA INTE VERKLIGHETEN MED PORR TACK!

Du man har ett alldeles utmärkt sexliv även om din fru inte får orgasm bara av att du klämmer henne på brösten. Hon kan mycket väl vara tänd på dig (blä, HON alltså, inte jag) utan att hon skriker, flåsar och vrålar. Kräver att du skall ta stryptag på henne, örfila henne och sen spruta henne i ansiktet.

Får du lite hederligt mys och en avrunkning i soffan framför tv:n på lördagkvällen skall du vara MER ÄN NÖJD! Skärpning!

Porr-impotens alltså. 100%-ig porrimpotens är när män som inte kan få stånd, inte ha sex eller få utlösning tillsammans med riktiga kvinnor i verkliga livet. Som använt porr och onani sedan de var små pojkar och därmed ”programmerat om” sin sexuella lust. Jag kallar detta evolution. Sålla bort de odugliga hannarna som glorifierar avhumanisering av kvinnor och filmade “överfallsvåldtäkter” där kvinnan kvävs eller stryps, örfilas och förnedras. Så kan de inte sprida sina äckliga små objektifierande gener vidare. Klappat och klart. Tack Moder Jord!

Då vill jag också repetera att ”gemene man”, mellan 30 år och döden… med fru, barn, jobb och hus, i småstad som storstad… som nämnts ovan. Är en light-version av den porrimpotente mannen. Då hans porrkonsumtion normaliserat det onormala. Det ”bra sex” (=förnedring och avhumaniserandet av kvinnor) som visas upp på internetporrens hemsidor har inget med verklighetens version av ”bra sex” att göra. ”Bra sex” är en sensuell känslodans som bygger på förtroende, respekt och samtycke mellan alla inblandade. I fullständig jämställdhet.

Det är exempelvis HELT OTÄNKBART att en nyponfräsch ung tonårstjej skulle gå i gång på att ett gäng medelålders fula gubbar penetrerar henne med en jättedildo, runkar bulle och får orgasm när samlade gubbslem sprutar henne i ansiktet. Se dokumentären ”Hot Girls Wanted”. Netflix.

Vad är det med detta jävla sprutande i ansiktet förresten?!

Det är ju FETT ÄCKLIGT! Du man i verkligheten får bara spruta en tjej i ansiktet om hon får spruta DIG i ansiktet också. Du kanske kan runka ihop en burk sperma till henne? Ligger väl någon gammal pipett i en kökslåda ni kan använda också.

Så! Har vi klarat ut begreppen nu?

Jag repeterar: FÖRVÄXLA INTE VERKLIGHETEN MED PORR TACK!

Respektera moderkroppen!

Kvinnans fysiska hälsa och reproduktionsorganen är centralt viktiga för att hon skall kunna njuta av sex. I folkhälsomyndighetens sexualstudie visar att 26% av de tillfrågade kvinnorna som genomgått förlossning och framfödandet av barn uppger att detta medfört fysiska konsekvenser för dem. 17% upplever psykisk motvilja för sex, post-partum. 30% av kvinnorna hade genomgått aborter och lika många hade fått missfall.

Det är mycket som händer i kvinnokroppen. Kan ni män visa lite jävla respekt tack? Och SLUTA GNÄLLA på oss mödrar? Nyförlösta som ärrade veteraner.

”Varför vill du aldrig ligga? Stackars MIG! Pungen sprängs..! Böööööl…yyyyl...”. USCH!

Citerar även: ”en mindre del män uppger sig ha fått trauman efter att ha närvarat vid förlossningen när deras barn fötts”! ÄH, KOM IGEN! Klarar ni av att vara med när barnen skall avlas så klarar ni av att vara med när de föds. I dygn efter dygn i konstant lidande, med fara för vårt eget liv, föder vi kvinnor fram era barn. Ni ser inte oss gnälla.

MÄN ÄR JÄVLA PUSSIES! FUCK OFF! USCH!

Respektera den grymma, fantastiska kvinnokroppen! Som GER LIV! MAGISK! FANTASTISK! IMPONERANDE. Vi kvinnor borde sitta permanent på världens tron, allenrådande att leda och fördela arbetet på jorden, i alla dagar till tidens slut. Om det funnits någon rättvisa i denna värld. Tänk så bra det kunde ha blivit.

Foto: unicef

Fara för livet = en romantikdödare

Vår sexuella trygghet är också helt avgörande. I folkhälsomyndighetens sexualstudie visar det sig att över 40% av kvinnorna (9% män) uppger att de någon gång blivit sexuellt trakasserade, sju procent har utsatts för våldtäkt (1% män).

KRAVLÖSHET, SÄKERHET OCH FRIHET är hela grundförutsättning för kvinnlig njutning och orgasmer. Och det heterosexuella sexet är FARLIGT! År 2021 anmäldes 27.600 sexualbrott till polisen, skriver nck.uu.se baserat på siffror från BRÅ. 93% av dessa utfördes av en man mot en kvinna. I 75% av fallen är kvinnan bekant med gärningsmannen. I 35% av fallen har förövaren en nära relation med henne. Fem av sex anmälda våldtäkter sker inomhus. Överfallsvåldtäkter är ytterst ovanligt. Men förekommer givetvis, se Stockholm i början av juni, där våldtäkterna fick dödlig utgång. Brrr!

Fysiskt våld torrlägger fittan

Misshandelsstatistiken: År 2021 anmäldes 29.200 fall av misshandel av kvinnor över 18 år, skriver nck.uu.se vidare. Av dessa begicks brotten i 81% av fallen av en bekant gärningsman: våld i nära relation.   

Då är ändå mörkertalet stort: endast 20% av allt sexuellt våld mot kvinnor anmäls. För misshandel är siffran 25%. Och vi har i dag ytterst få möjligheter att fånga upp psykisk, ekonomisk och social misshandel som förekommer… så om detta vet vi föga. Just nu.

Detta är verkligheten mina vänner. Glöm aldrig det! Tills samhället förändrats med en lång tids matriarkat för att utjämna årtusenden av starka patriarkala strukturer… måste vi skydda och stötta varandra.

Jag säger det igen: varnad är väpnad.

Sarah Connor, kvinnlig bad ass-huvudkaraktär - en feminist som tar världens öde i sina egna händer: i Terminator 2. Hon är GRYM! Foto: kqed.org.

 Statistiken påverkar kvinnans njutning

Varför är då våldsstatistiken viktig? Jo för att i stort sett alla vi kvinnor har drabbats på det ena eller det andra sättet. I våra framtida möten med män måste vi framför allt respektera oss själva, vår integritet och vår sexualitet. Samt att vi måste KRÄVA respekt av männen! Det är inte bara våldtäktsoffer som kan ha svårt med sex efter ett trauma. Män sätter inte villkoren för hur ”skadade eller känsliga” vi är när det gäller sex. Det avgör vi själva. Vi äger våra kroppar och vi äger våra val!

Vi är många som bär på gamla krigsskador, ärr och handikapp efter långa tider i fångläger hos våldsamma män. Vi måste få 100% frihet, förståelse och kravlöshet i alla framtida sammanhang med män. Jag kan inte nog upprepa detta.

Därför jag ser brist på densamma som förklaring till resultatet av folkhälsomyndighetens studie:

Kvinnorna:

·      … uppger att de oftare saknar intresse och njutning vid sex.

·      De har känt fysisk smärta vid eller efter sex.

·      De har ej fått orgasm eller upplevt att det tagit lång tid att få orgasm.

Männen:

·      Beskriver oftare att de saknar en sexpartner.

·      De önskar sig fler sexpartners

·      De har fått orgasm snabbare än de velat

·      De har inte haft sex på det sätt de ville

·      De har inte haft sex tillräckligt ofta

Jag har en dröm

Hur ofta man har sex och hur nöjd man är med sitt sexliv är två skilda saker. Jag vill citera ikonen och matriarken:

Elise Ottar Ottesen-Jensen, hedersdoktor och grundare av RFSL:

”Jag drömmer om den dag då alla barn som föds är välkomna. Då alla män och kvinnor är jämlika. Och sexualiteten är ett uttryck för innerlighet, njutning och ömhet!”

Jag vill också se detta samhälle. Och en tusenmilaresa börjar med ett enda steg. Därför uppmanar jag dig, kvinna, att gräva där du står. Börja FRÅGA dina väninnor, systrar, jobbarkompisar om sex. Dela dina tankar! Lever du med en man så ifrågasätt varför ert sexliv ser ut som det gör? PRATA MED VARANDRA!

All förändring börjar med att vi delar våra historier.

Och lär dig var klitoris sitter för fan, ha ha!

Love Lisa

 Fakta om vulvasmärta. RFSL/1177.

Vulvasmärta = resultatet av tjat-sex

Symptom vid vulvasmärta

Vanliga besvär är att det gör ont vid slidöppningen vid beröring och sex, en brinnande, stickande smärta och ibland rodnad och sveda i området mellan de inre blygdläpparna. För många kan smärtan också uppkomma när man använder tampong eller bär vissa typer av kläder.

Vulvasmärta, vulvodyni, kan bero på olika saker:

·         Vaginism: ett tillstånd där musklerna runt slidans öppning är så hårt ihopknipna (omedvetet) att det blir helt omöjligt att föra in någonting i slidan. Vaginism är ovanligt, men det är vanligt med spända muskler i bäckenbotten. Orsaken kan vara att man har obehagliga minnen av sex eller att man har sex trots att man egentligen inte vill = tjatsex.

·        Vestibulit: de små, ytliga nerverna som finns i slidöppningens slemhinna blivit överkänsliga. Det gör ont i och runt öppningen till slidan när du har slidsamlag eller för in något i slidan.

·    Torr hud och sprickbildningar

·    Att man tvättat sig för mycket eller med tvål

·    Svampinfektion

·    Könssjukdomar som kondylom, klamydia eller herpes

·    Sköra slemhinnor

·    Förändrad bakterieflora

·    Urinrörskatarr

·    Någon hudsjukdom

·    Stramhet/smärta/sammanväxning i förgården/slidan efter förlossningsbristningar.

Behandling: Besvären skall behandlas med god egenvård, kontakt med sjukvården och undvikande av penetrerande sex. På RFSLs hemsida betonar man vikten av att alla flickor och kvinnor skall lägga fokus på att lära känna sig själva, sin vulva och sin kropp. Själv ta reda på vad man mår bra av.

Samt sluta försöka behaga andra – exempelvis tvinga sig ha penetrerande sex när de inte är sexuellt upphetsade själva.

Viktigt att låta det ta tid

Citat: “Även om man tagit itu med orsakerna till att problemet uppstått, så kan det ta ett tag att bli av med besvären. Om tidigare sex varit förenat med obehag så kan kroppen minnas detta. Man kan hamna i en ond cirkel med tankar och funderingar som påverkar lusten och upphetsningen negativt. Det är då viktigt att välja bort det sex som väckt obehag tills dess att kroppen är helt redo.” 

SPOLA PENETRERANDE SEX MED HETEROSEXUELLA CIS-MÄN!

Veckans kampsång:

Let’s talk about sex

Salt-N-Pepa

Spinderella Cut It up One Time
Oh, oooh, ooooh, oooh ah (Mmmmh hmmm)
Oh, oooh, ooooh, oooh ah (Ooops)
Oh, oooh, ooooh, oooh ah (Ah ha)
Oh, oooh, ooooh, oooh ah
Come on!

Let's talk about sex, baby
Let's talk about you and me
Let's talk about all the good things
And the bad things that may be

Let's talk about sex
Let's talk about sex
Let's talk about sex
Let's talk about sex

Let's talk about sex for now
To the people at home or in the crowd
It keeps coming up anyhow
Don't be coy, avoid, or make void the topic
Cuz that ain't gonna stop it
Now we talk about sex on the radio and video shows
Many will know anything goes

Let's tell it how it is, and how it could be
How it was, and of course, how it should be
Those who think it's dirty, have a choice
Pick up the needle, press pause, or turn the radio off
Will that stop us, Pep? I doubt it

All right then, come on, Spin
Let's talk about sex, baby
Let's talk about you and me
Let's talk about all the good things
And the bad things that may be

Let's talk about sex
Let's talk about sex (A little bit, a little bit)
Let's talk about sex
Let's talk about sex

Hot to trot, make any man's eyes pop
She use what she got to get whatever she don't got
Fellas drool like fools, but then again they're only human
The chick was a hit because her body was boomin'

Gold, pearls, rubies, crazy diamonds
Nothin' she ever wore was ever common
Her dates heads of state, men of taste
Lawyers, doctors, no one was too great for her to get with

Or even mess with,
The Prez she says was next on her list
And believe me, you,
It's as good as true
There ain't a man alive that she couldn't get next to

She had it all in the bag so she should have been glad
But she was mad and sad and feelin' bad
Thinkin' about the things that she never had
No love, just sex, followed next with a check and a note
That last night was dope (Ooh, ooh, ooh, take it easy now)

Let's talk about sex, baby (sing it)
Let's talk about you and me (sing it, sing it)
Let's talk about all the good things
And the bad things that may be

Let's talk about sex (come on)
Let's talk about sex (do it)
Let's talk about sex (uh-huh)
Let's talk about sex

Ladies, all the ladies,
Louder now, help me out
Come on, all the ladies
Let's talk about sex, all right

Ladies, all the ladies,
Louder now, help me out
Come on, all the ladies
Let's talk about sex, all right

Yo, Pep, I don't think they're gonna play this on the radio
And why not? Everybody havin' sex
I mean, everybody should be makin' love
Come on, how many guys you know make love?

Let's talk about sex, baby
Let's talk about you and me
Let's talk about all the good things
And the bad things that may be

Let's talk about sex
Let's talk about sex
Let's talk about sex
Let's talk about sex

Let's talk about sex, baby
Let's talk about you and me
Let's talk about all the good things
And the bad things that may be

Let's talk about sex
Let's talk about sex
Let's talk about sex
Let's talk about sex

Previous
Previous

Måste jag leva i skräck?

Next
Next

Kan jag få ligga med vem jag vill, tack?!