LIS(T)A AKTIVISTA SPOTIFY

Hej alla mina systrar och bröder i Nya Tidens Sverige (och världen). För att bidra till människorätts- samt kvinnoaktivismen har jag valt att dela med mig av min "LIS(T)A AKTIVISTA" på Spotify; som jag skapade i samband med att jag efter ”mycket möda och stort besvär” gjorde slut med min senaste pojkvän augusti 2020.

Min älskade dotter bidrog tidigt med bra ”break up-songs” och uppmärksammade mig på den moderna feminist- och alternativrörelsen hon mött på resor samt i studentvärlden i Stockholm. Inspireras mycket även av mina två världsmästare-bästa och härligt alternativa fantastiska vuxna söner – också bidragit med många bra låtar - samt utvidgade familjen med respektive. Jag tar kontinuerligt gärna emot nya tips - vi behöver alla all hjälp och stöd vi kan få i denna grymma värld ;) . Musiken finns alltid där 24/7… som balsam för själen..!

Jag får även enormt mycket inspiration av alla kvinnor jag träffar i mitt vardagsliv samt från de kvinnor som skriver böcker, driver poddar och andra medier; som berättar otroliga historier direkt från verkligheten. ORÄTTVISORNA gör mig RASANDE! Därav ”femme&furious” . Jag lovar att jag skall dela med mig av allt detta under resans gång.

Hoppas att detta kan vara något litet bidrag till nån slags början på en tusen-mila-resa bort från onödigt lidande från mina medsystrar och medmänniskor mot en jämlik och harmonisk framtid där människovärdet är återupprättat. För ALLA! Love Lisa

Previous
Previous

STAND Motörhead